ZBOG NEYMARA

SVJETSKI MEDIJI POLUDJELI ZA SRPSKOM STARLETOM 'Soraja je san svakog frajera'

 Instagram

Srpska starleta Soraja Vučelić (28) postala je glavna zvijezda britanskih tabloida nakon što su doznali da je brazilski nogometaš Neymar (22) poslao privatni zrakoplov po nju kako bi je prevezao u Barcelonu.

Daily Mail piše kako su se upoznali prošlog ljeta na Ibizi te da od tada učestalo komuniciraju preko Skypea. Pozivajući se na Kurir dodaju kako je starleta u Barceloni provela nekoliko dana u društvu brazilske supezvijezde.

Isti tabloid piše kako je Soraja postala popularna na Balkanu nakon nastupa u Big Brotheru te da je od tada postala san mnogih muškaraca.

The Mirror navodi kako je par nije mogao dočekati da se nađe licem u lice zbog čega je Neymar poslao privatni zrakoplov po Soraju i njenu prijateljicu.

Navode i kako je Soraja objavila fotografiju u Neymarovom dresu na svom Instagramu. Također pišu da je Brazilac proveo Soraju po Barceloni te da ju je 'mazio i pazio'.

Prenijeli su i izjavu koju je starleta dala kada su je novinari pitali o ovom susretu.

- Je li moguće da me to pitate? Jesam li ikada pričala o stvarima iz privatnog života? Nekada stvarno nemate granicu - odbrusila je Soraja.

Unatoč bijesu, zaključuje Mirror, može se reći da leti na krilima ljubavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 01:19