JOŠ UVIJEK POTRESENA

Tamara Ecclestone bila je meta otmičara

Photo Must Be Credited ©Jeff Spicer/Alpha 075182 26/10/2011Tamara Ecclestoneattends the Candy & Candy Book Launch Party at the Halcyon Gallery in London
 Alpha Press / ©Alpha Press

Prema sudskom postupku koji je ovih dana aktualan u Velikoj Britaniji, otkrilo se da je Tamara Ecclestone, kći Bernieja Ecclestonea, šefa Formule 1, i Slavice Radić, bivše manekenke hrvatskih korijena, bila meta planirane otmice. Optužili oca dvoje djece Naime, 41-godišnji Martin Peckham optužen je za prijetnju otmicom.

Prema navodima britanskih medija, ovaj razvedeni otac dvoje djece prijetio je da će oteti stariju kćer Bernieja Ecclestonea ako mu ne bude isplaćeno 900.000 funti.

- Ovo je loše osmišljen, možda ne neozbiljan, koliko amaterski pokušaj iznude novca od Ecclestonea. No, koliko god bilo amaterski, ovo je kazneno djelo.

- Obitelj je ranjiva i gospodin Ecclestone je ovo jako ozbiljno shvatio. Ta prijetnja potresla je Tamaru Ecclestone, što se odrazilo na njezin privatni i poslovni život - izjavio je za medije tužitelj Philip Lemoine.

Prije samog suđenja sud je obaviješten kako potencijalnom otmičaru nikakav novac ipak nije isplaćen nakon nekoliko telefonskih poziva. Martin Peckham je pušten uz jamčevinu, a u petak se mora pojaviti pred sudom, gdje će biti optužen za ucjenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. lipanj 2024 23:44