SRETNA VIJEST

TAMARA LOOS ČEKA PRVO DIJETE Prinova stiže na ljeto

Zagreb, 210412.Ravnice.Radio Antena Zagreb odrzava akciju pod nazivom "Za ljepsi grad" te je ovu subotu na red dosao kvart Ravnice, tocnije igraliste OS Antuna Gustava Matosa. Mnogi poznati su se odazvali ovoj akciji kao i mnogi stanovnici Ravnica.Na slici: radio voditeljica Tamara Loos.Foto: Ivan Klindic / CROPIX
 Ivan Klindić / CROPIX

Susjedi su zasigurno odahnuli kad se Tamara odselila iz Markuševca. Naime, ona je na njihovu “radost” kao malena sve kvartovske pse oslobađala s lanca i stvarala kaos, a najviše se družila s kokošima, mačkama, jednim pastirom i njegovom kozom, naravno. Životinje su joj stoga odmalena obilježile život. Ali, što ih više voli, Tamara ih ima sve manje. Nema više papiga, hrčaka, kornjača i ribica, ostala joj je samo mješanka Kaja koja je uporno žica hranu. Tamara Loos, 27-godišnja voditeljica na Anteni Zagreb, neposredna je, opuštena i zabavna. Dugo je u vezi s dečkom Matijom Perkovićem, na ljeto će postati majka, a tada će na red, nada se, doći i uređenje kuće u kojoj žive.

- Zasad je to kućica u blatu. Cvijeće je još na čekanju - pojašnjava. Iako je po struci ekonomistica, prije šest godina završila je kao DJ na Anteni Zagreb koja je tada tek počinjala s radom. Njezin tipični dan počinje dvosatnom šetnjom Kaje po obližnjoj šumi, nakon toga popije kavu i čita novine, pojede ručak i krene na posao. Matija je opisuje kao šarmantnu i prirodnu, a ona u to ne vjeruje, ali otkriva da joj misli često odlutaju, osim kad radi. Ali i tada zna pogriješiti. - Bila sam prosta. Slučajno. Coldplay ima pjesmu koja se zove ‘Clocks’, a ja sam je najavila kao ‘Cocks’. A za pjevačicu Caro Emerald sam rekla da se zove Kara. Freud bi tu imao štošta reći - kaže. Nitko joj to nije zamjerio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 23:18