AFERA PARA IVANIŠEVIĆ

Tanja Dragović: Možda izgleda kao da smo Marko i ja ljubavnici, ali mi smo samo dobri prijatelji

Zadnjih dana sve su glasnija šaputanja kako Tanja Dragović (34), supruga tenisača Gorana Ivaniševića, njeguje nježno prijateljstvo s deset godina mlađim nogometašem Markom Šimićem
 Mišo Lisanin / CROPIX

Zadnjih dana sve su glasnija šaputanja kako Tanja Dragović (34), supruga tenisača Gorana Ivaniševića, njeguje nježno prijateljstvo s deset godina mlađim nogometašem Markom Šimićem. Neki mediji objavili su čak i njihove fotografije snimljene proteklog vikenda ispred kafića Downtown na Gredicama. U nedjelju navečer taj su lokal napustili nešto prije ponoći. Marko je nosio Tanjinu crnu torbu, a potom sjeo na mjesto suvozača. Prije nego što je Tanja dala gas i odvezla ih s parkirališta, dugo su razgovarali u autu, zagrljeni.

Zajednički izlasci

Tanjini prijatelji s kojima smo razgovarali kažu kako je ona vrlo bliska sa svojim najbližim prijateljima i da iskreno vjeruje u mogućnost muško-ženskog prijateljstva iako fotografije na kojima su snimljeni daju naslutiti drukčije. Je li Tanja pobjednika Wimbledona zamijenila za nogometaša Ferencvarosa, pitaju se mnogi čitatelji interneta. Svoj bliski odnos s Markom Tanja nije skrivala ni od supruga Gorana, a u utorak navečer utroje su se zabavljali u kafiću Velvet u centru grada s još nekoliko zajedničkih prijatelja. Marko i Goran osobno se poznaju, već su nekoliko puta zajedno izašli, čak se kreću u istom društvu. Tanja se s Markom već mjesecima zajedno pojavljuje po kafićima, shopping centrima, stalno čak i rollaju skupa po Jarunu. U većini slučajeva su sami, a posjećuju se i doma.

No je li se Tanja ipak zaljubila u najboljeg prijatelja?

Ne vidi nikakvu aferu

- Ma kakva afera. Mogu te slike nekome djelovati da smo mi ljubavnici, ali što da ja tu komentiram? Ma ne zanima me niti se time opterećujem. Već mjesecima pričaju o Marku i meni, ali mi smo samo dobri prijatelji. Uostalom, zašto bih se ja od bilo koga skrivala? To uopće nije moj problem. Cijela ta priča otišla je predaleko. Ako i kada dođe vrijeme, ili kad budem mislila da trebam, dat ću intervju na tu temu - kaže Tanja Dragović ekskluzivno za Jutarnji.

Njezin brat Igor preksinoć je bio na piću zajedno s Tanjom, Goranom i njihovim prijateljem Markom, a za Jutarnji kaže:

- Vidjeli smo fotografe koji su nas snimali, ali to je njihov posao. Nema nikakvog skandala u našoj obitelji, sve je sasvim normalno. Evo, ja sam danas otputovao na more, čuo sam se s Tanjom, nema nikakvih problema.

Do Gorana nismo uspjeli doći, ali njegovi prijatelji uvjeravaju nas kako on namjerno ne želi komentirati objavu ovih fotografija i odnos svoje supruge s prijateljem Markom jer bi time, smatra, samo dolio ulje na vatru.

Međutim, kako doznajemo, dan prije nego što je Story otišao u tisak s pričom o Tanji i Marku, Goran i Tanja osobno su posjetili tu redakciju i apelirali da se fotografije ne objavljuju zbog njihove djece, kćeri Amber Marije i sina Emanuela. Pregovori nisu uspjeli, a na odlasku sa sastanka Goran je poručio kako će, bez obzira na to što se objavi, i dalje čvrsto stajati uz svoju ženu. Tanja je bila još otvorenija rekavši navodno kako nitko njima neće nametati monogamiju kao jedini prihvatljiv obrazac ponašanja.

Otkako su mediji objavili škakljive fotografije, Goran i Tanja potpuno su smireni. Najnormalnije su nastavili sa svojim obvezama. On je cijeli dan u poslovnim sastancima, a Tanja je jučer ujutro otišla u teretanu, potom u šoping i onda doma kuhati ručak. Čuju se svako malo i međusobno si prepričavaju tko im se sve javlja i s kakvim komentarima.

Sami definiraju pravila

Njihov brak možda bi se mogao opisati riječima koje je u filmu “Sex&City 2” izrekla Carrie Bradshaw:

- Svaki brak je dogovorna zajednica između partnera koji sami definiraju svoja pravila ponašanja i nitko izvana nema utjecaja na to.

Ma kako to nekome bilo čudno, popularni supružnici upravo su takvom formulom potvrdili da u svoja četiri zida žive kako (i s kim) njima najviše odgovara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 18:28