SAMO ZA STUDIO

TATJANA JURIĆ O VJENČANJU ‘Dugo mi je trebalo da krenem dalje nakon svoje bivše veze. A onda sam upoznala Mirjana’

Zanosna voditeljica nikad nije bila sretnija zbog čega prvi put bez zadrške progovara o svom zaručniku Mirjanu Vlahoviću te o planovima za budućnost. Par se, kaže, veseli svadbi i stvaranju zajedničke obitelji
 Neja Markičević/CROPIX

Ne, nisam trudna - kroz smijeh govori 32-godišnja Tatjana Jurić kojoj su neki njeni poznanici, nasjevši na najnoviji trač, već i čestitali. Lijepa voditeljica, koja uz jutarnji show na Narodnom radiju, vodi dvije emisije na 24sata TV-u - talk show “Dnevni boravak” i glazbenu emisiju “Bez struje”, nije se previše iznenadila ni šokirala kada je shvatila zbog čega joj čestitaju, jer su je mediji u proteklih nekoliko godina već tri puta proglašavali trudnom.

Trudnoća

- Slabo pratim, pa slabo i čujem tračeve koji se plasiraju o meni. Stoga takve vijesti ne dolaze toliko do mene, koliko do meni bliskih ljudi. Prijateljice me onda pitaju: ‘Joj, pa zašto nam nisi rekla?’ Onda im ja objasnim da im nisam imala što reći, pa se na kraju svi zajedno smijemo, pogotovo kada se ispostavi da ljudi o meni ‘znaju’ više nego ja sama. Dobro, ponekad mi i nije do smijeha. Ali, naučila sam se ne obazirati na sve to. Premda, naravno, da se mene pita, voljela bih biti izvan svega toga - kaže Zagrepčanka, koja, međutim, ne demantira da se u skoroj budućnosti namjerava udati za svog zaručnika Mirjana Vlahovića, koji ju je lani zaprosio.

- Iskreno, nije me baš razveselilo ni kada se to pročulo, ali što je, tu je. Nemamo što kriti. Lijepo nam je. Imamo mirnu, lijepu, staloženu ljubavnu vezu koja traje već godinu dana. Imamo i lijepe zajedničke planove, što ne podrazumijeva da ćemo sada preko noći srljati u brak. No, oboje smo za to spremni, a kad se odlučimo napravit ćemo to bez ikakvih pompoznih najava. Kad smo kod tračeva, već sam čula da smo poslali i pozivnice za vjenčanje, ali to jednostavno nije istina.

- Neistina je i da smo se već vjenčali. Ali, točno je da to namjeravamo napraviti. Ne znamo još točno gdje i kada, jer datum svadbe još nismo utanačili. Nadam se samo da ćemo ga Mirjan i ja saznati prvi. Nešto u tom smislu već ‘miriše’, ali konačna odluka još nije pala - kaže Tatjana koja, priznaje, nikad nije maštala o tome kako će njezino vjenčanje izgledati.

Osvajanje

- Nikada u životu nisam razmišljala o tom danu. Ni kao djevojčica, ni poslije, kada sam odrasla. Zbog mog posla bila sam prisutna na mnogim velikim događajima, vodila sam puno programa uživo gdje sve mora biti precizno isplanirano, svaki dan sam poslovno pod određenim presingom pa nekako mislim da će moje vjenčanje zbog svega toga proći poprilično spontano i ležerno - nada se voditeljica koja obećava da fotografije s njenog vjenčanja nećemo vidjeti u novinama.

Čime ju je osvojio Mirjan?

- Nisam osoba od puno ljubavnih veza. Imala sam tri ozbiljne veze i nekoliko simpatija. Dugo mi je trebalo da prijeđem preko ružnog načina na koji je završila moja posljednja veza. I nakon toga sama sam sebi rekla: ‘OK, s ovime smo završili, idemo dalje’. Mirjan je došao u trenutku kada sam bila spremna za ljubav. Došao je kao jedna nevjerojatno staložena osoba. Prepoznali smo se na prvu. Kazali su mi jednom da je ljubav ono što ne možeš objasniti. Evo, ovo je prvi put da ja nešto ne mogu objasniti. Znam samo da nimalo ne sumnjam da nam se dogodila ljubav. Jer, kada se to dogodi, svatko od nas bez greške je prepozna - priča Tatjana, koju je publika zavoljela u vrijeme dok je još radila kao voditeljica na RTL Televiziji.

- Nakon velike televizije otišla sam na mali lokalni radio. Željela sam magistrirati, na RTL-u mi to nikako nije uspijevalo, a kako u tom trenutku za mene tamo nije bilo novih televizijskih formata, procijenila sam da ću dugoročno više dobiti ako uđem u neku novu poslovnu varijantu, umjesto da ostanem u televizijskom studiju radeći formu koju sam već savladala.

Poslovna sreća

Dvije godine kasnije počela sam raditi na Narodnom radiju i taj me posao jako veseli, baš kao i ovaj televizijski na 24 sata TV, jer tu radim program uživo. Posljednje tri godine iskoristila sam baš onako kako sam htjela. Jer, željela sam magistrirati, željela sam isprobati nove poslovne mogućnosti, nadograditi se u poslovnom smislu... Sve sam to dobila, a dogodila mi se i ljubav. Može li ljepše?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:51