ISKRENO

TIFA O NEKADAŠNJIM KOLEGAMA 'Neki su se prodali zbog novca, ja sam ostao dosljedan svojim stavovima'

 Mario Todorić/CROPIX

Mladen Vojičić Tifa u intervjuu za Blic otkrio je kako sprema novi album, ali i samostalni koncert za iduću godinu. Osim toga, komentirao je život rockera nekad i sad te što misli o svojim kolegama.

'Svatko od nas je nastavio samostalne karijere i mislim da to ne bi imalo puno smisla, ali nikad se ne zna. Završavam novi album i ostajem dosljedan u onome što sam do sad radio, a to su pretežito balade. Iduće godine imam u planu veliki koncert', izjavio je za Blic te tako komentirao šuškanja o ponovnom okuljanju Bijelog dugmeta.

Osim toga, komentirao je i kako je nekad živio, točnije da su uz rock 'n' roll uvijek išli alkohol i lake droge, ali to danas više nije tako.

'Ne mislim da ima nešto loše u tome što smo voljeli popiti po koju. Konzumirao sam što mi je tad bilo dostupno, mislim da je danas ipak laka droga puno lošija nego prije jer u nju trpaju sve i svašta', rekao je Tifa.

No, za razliku od brojnih rockera, Tifa kaže kako nikad nije bio ženskaroš te je u životu ljubio malo žena.

'Nikada nisam bio veliki zavodnik, imao sam malo žena u životu. Odabrao sam najbolju i s njom sam u sretnom braku u kojem imamo i kći Saru', rekao je glazbenik.

Iako se nikada nije petljao u politiku, istakao je da su neke njegove kolege, kako kaže, 'prodale' zbog novca i nisu ostali dosljedni stavovima koje su zastupali. Za razliku od njih, Tifa je ostao dosljedan sebi te i danas snima uglavnom balade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 16:15