OTKRIVENA SMS INTIMA

Tiger ljubavnici: Tući ću te pod ‘zlatnim tušem’

Ljubavnica slavnog golfera objavila je seksi poruke koje je dobivala od Woodsa u kojima od nje traži pozniznost, te vrlo grub seks
 AFP

Baš kada se Tiger Woods počeo opuštati i zaboravljati na cijelu preljubničku aferu, njegov je mir pokvarila jedna od ljubavnica koja je objavila Woodsove 'prljave' poruke.

Kratke poruke s mobitela koje je 32-godišnja Joslyn James, pravog imena Veronica Siwik-Daniels, prezentirala javnosti otkrile su kako se Woods skrivao po hotelima gdje se nalazio s ljubavnicom te one njegove najintimnije seksualne fantazije. James ističe kako su se seksi porukama napaljivali od kolovoza do listopada.

'Bit ćeš moja mala kurva', 'Gušit ću te dok te j****', 'Želim da moliš', samo su dijelovi poruka koje su dodatno 'ukrašene' eksplicitnim opisima grubog seksa.

Slavni je golfer navodno od James, koja je i porno glumica, tražio i seks u troje s nekom njenom bliskom prijateljicom. Zatražio je i 'zlatni tuš'. U porukama joj je govorio i kako ga nitko ranije nije zadovoljavao kao ona te da to ne želi izgubiti.

Međutim, krajem listopada je naglo 'okrenuo ploču' te James počeo tražiti da se više ne viđaju. Njih su dvoje zajedno bili pune tri godine, a James je najavila i otkrivanje dokumenata koji to dokazuju.

S Woodsovom je 'nesreću' za profit odlučio iskoristiti i proizvođač seksualnih igračaka Pipedream Products koji je već najavio cijeli spektar proizvoda koji će nositi golferovo ime. Njegova se priča spominje i u posljednjem nastavku crtane serije South Park u kojoj su Tiger Woods i njegova supruga Elin Nordegren likovi u igrici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 09:16