VEČER ODLUKE

TKO ĆE BITI PRVI SUPERČOVJEK? Za laskavu titulu i nagradu od čak 25.000 eura bore se Rubikova kocka, matematička genijalnost i vrhunska moć pamćenja

 RTL

Što sve ljudski um može, mnogi nisu ni slutili dok nisu vidjeli natjecatelje showa 'Superljudi' u kojem će u petak u 20 sati biti otkriven i pobjednik. Šestero kandidata pretendira na titulu superčovjeka: Anđelo Bačani, Noel Mrkonjić, Luka Pirić, Darko Đorđević, Jovan Stević i Nevena Đorđević, a najboljeg među njima odabrat će publika u studiju.

Promo

Anđelo Bačani, neustrašivi genijalac iz Ludbrega, još jednom će pokazati svoju briljantnost i nestašan duh. Već i ptice na grani znaju da matematičke zadatke lako rješava, no kako će se snaći žiri kad im Anđelo zada zadatak?

Nevena Đorđević za pobjedu u finalu morat će zapamtiti tetovaže na sto ljudi te reći kako se zove vlasnik tetovaže i gdje se ona nalazi. U prethodna dva nastupa pokazala je da može zapamtiti nevjerojatne detalje, ali pitanje je koliko će trema utjecati na rješavanje ovog najvažnijeg zadatka.

Luka Pirić, talentirani 12-godišnji Riječanin, u polufinalu se borio i s vodom i s Rubikovom kockom, a u finalu će dobiti zadatak slagati kocke dok one ispadaju svakih 20 sekundi.

Noel Mrkonjić morat će pak zapamtiti raspored šilterica u pet nijansi, no kako je prijašnje memorijske zadatke zapamtio bez problema, žiri očekuje da će takav biti i u finalu.

Jovan Stević još je jedan matematički genij čiji će zadaci u finalu izgledati potpuno nerješivo, barem 'običnim smrtnicima'.

Darko Đorđević u polufinalu je uspio zapamtiti kojoj djevojci odgovara koja replika lubanje, a u finalu će morati zapamtiti raspored šest kockica u 30 nizova.

Čija briljantnost će oduševiti publiku i tko će otići kući kao superčovjek bogatiji za 25.000 eura, doznajte u 20 sati u završnici RTL-ova showa 'Superljudi'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:43