TRAŽI 10.000 DOLARA

TUŽI JENNIFER LOPEZ 'Natjerala me da joj šaljem golišave fotografije, zbog nje sam pao u depresiju'

Rodrigo Ruiz iz Los Angelesa tuži Jennifer Lopez (44) i traži odštetu od 10 tisuća dolara jer ga je navodno navela da joj šalje svoje golišave fotografije.

Ruiz navodi seriju pisama koje je od 2008. godine primao od Jennifer, u kojima je od njega tražila slike na kojima je gol i snimke njegovih pjesama. Zbog pjevačice je pao takvu depresiju da je čak morao tražiti pomoć psihologa, jer, kaže, davala mu je lažnu nadu u blistavu glazbenu karijeru i moguću romansu.

Uz tužbu, Ruiz ju je prijavio i zbog seksualnog zlostavljanja.

U jednom od pisama stoji: - Samo sam ti htjela reći da te se sjećam i da me zanimaš. Planiram ostaviti svog supruga, no ne mogu ti puno toga otkriti. Toliko od mene zasad. Pošalji mi svoje slike, s odjećom i bez nje.

U drugom pak piše: - Pišem ti ponovno da ti javim da sam dobila tvoje demo snimke i da te podsjetim da mi trebaš poslati svoje fotografije na kojima si odjeven, ali i one na kojima si gol.

U trećem, najeksplicitnijem pismu piše: - Prošlo je neko vrijeme otkako sam ti pisala, i kao što vidiš, imam novog dečka što znači da ćeš se morati pomiriti s činjenicom da se s njim j.... i da mu pušim k.... -

Jennifer i njezin suprug Marc Anthony (45) razišli su se u srpnju 2011. godine, a Lopez je od listopada iste godine u vezi s plesačem Casperom Smartom (26).

Iako Rodrigo Ruiz vjeruje da mu je pisma slala pjevačica, prema poštanskom uredu, iza bizarnog incidenta čini se kako stoji 53-godišnja žena.

TMZ ju je kontaktirao zbog tužbe, a prije nego li je poklopila slušalicu, priznala je da je razmjenjivala poštu fanova Jennifer Lopez.

- Jennifer nikad nije upoznala niti komunicirala s tim čovjekom. Optužba treba biti odbačena - kazao je glasnogovornik pjevačice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:39