ŽIVOT JE LIJEP

U SAMO 90 DANA PRVO IBIZA, ZATIM MIAMI, A SADA MALTA Rajski život Maje Šuput: 'Davno sam shvatila da je spavanje gubitak vremena'

 Instagram

Za Maju Šuput bliži se kraj jedne poprilično turbulentne godine. Pored brojnih nastupa pjevačica se natjecala i u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' gdje je stigla i do finala.









Za naporan rad pjevačica se već u rujnu počastila putovanjem na Ibizu, mjesec dana kasnije odmarala je u Miamiju, a sada se, prije božićnih i novogodišnjih nastupa, zaputila na Maltu.

Da je stigla na prekrasnu Maltu, svojim se obožavateljima pohvalila u ponedjeljak. Na Instagramu je podijelila fotografije prirode i dolaska u luksuzni hotel.





Perfect date wait's for me at the bar and taking pictures of me while im walking ...

A photo posted by majasuput (@majasuput) on Dec 7, 2015 at 10:51am PST





S obzirom na Majin ubrzani tempo, mnogi su se nedavno zapitali kako pjevačica uvijek sve stigne, a ona im se, također na društvenoj mreži, obratila u svom stilu.

- Svi me stalno pitate kako ja svaki dan mogu biti u drugom gradu i kad ja spavam?! E pa, dragi moji, ja sam davno odlučila da je spavanje gubitak vremena i da nikad neću stići napraviti sve što želim ako se budem izležavala u krevetu. Spavam dok putujem u autu, avionu, kombiju. I budem ja umorna, naravno, ali onda se probudiš nakon koncerta na ovakvom mjestu i bude ti toliko toplo oko srca da sav umor nestane. Mama mi je rekla kad sam bila mala: 'Majice, kak' si napraviš, tak' će ti i bit' u životu.' Ja sam mamu shvatila ozbiljno i mama je bila u pravu. Jednom se živi - nemojte i taj jedan život prespavati! Slušajte i vi svoju mamu - zaključila je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 22:35