FANOVI ODUŠEVLJENI

ULTRA EUROPE 2014. David Guetta, Tiësto i Hardwell zapalit će Split

 AFP

Split će i ovo ljeto biti nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje elektronske glazbe, a tome u prilog najbolje govori najava prvih headlinera festivala Ultra Europe, koji će se održati u Splitu od 11. do 13. srpnja ove godine.



Riječ je o čak 12 vrhunskih svjetskih glazbenih zvijezda koje predvode Hardwell, najbolji DJ svijeta po izboru uglednog časopisa DJ Mag i Armin Van Buuren, koji se nalazi na drugom mjestu u istom izboru, te David Guetta, Tiësto, Afrojack i Carl Cox. Njima će se pridružiti Blasterjaxx, Fedde Le Grand, Laidback Luke, Martin Garrix, Nicky Romero te W&W.

Ta su imena organizatori ekskluzivno otkrili na današnjoj konferenciji za medije te tako potvrdili kako će ljubitelje elektronske glazbe iz svih dijelova svijeta na Poljudu dočekati izuzetna produkcija te još bolja i impresivnija kulisa za nastupe najboljih DJ-a svijeta.



Uz još više izvođača u line-upu, novosti ovogodišnjeg izdanja su i dodatni festivalski dan, zbog kojeg organizatori očekuju 30 posto posjetitelja više nego prošle godine te jedinstvena fan zona s posebnim sadržajima i ponudama za obožavatelje.



I ove će se godine održati ekskluzivni tulum na plaži, Ultra Beach, i to 15. srpnja, a detalji oko lokacije i ulaznica bit će poznati u veljači.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 02:29