SLAVNA TERI HATCHER

FOTO ‘Kućanica’ traži čovjeka svog života! Možda ga nađe na našem Jadranu

 Duje Klarić/CROPIX

Holivudska glumica Teri Hatcher, koja se proslavila serijom “Kućanice”, nalazi se na sedmodnevnom putovanju našom obalom na cruiseru Sea Dreams, koji je u subotu isplovio iz Venecije, pristao na Rabu, a do konačnog odredišta u Dubrovniku obići će Šibenik, Split i Kotor. Prelijepa Teri na Rabu je viđena u društvu svoje 14-godišnje kćeri Emerson Rose, s kojom se i inače rado druži, te se majka i kći zajedno pojavljuju na glamuroznim holivudskim zabavama. Uvijek nasmijana, Teri na Rabu nije bježala od obožavatelja serije koji su je prepoznali te se sa svima rukovala, pa i zagrlila.

Ne želi ostati sama

Inače, zgodna kućanica od razvoda s glumcem Jonom Tenneyjem, ocem 14-godišnje Emerson, poslije se više nije udavala, a ni trenutno službeno nije u ljubavnoj vezi. Nedavno je izjavila kako ne bi voljela ostatak života htjela provesti sama, ali da u svoju obitelj ne želi olako dovoditi nove muškarce. - Nisam pobornik toga da život svoje kćeri kompliciram svojim vezama i novim osobama. Ona ima svog oca, za kojega joj ne treba zamjena. Ipak, žalosno je što me već dugo nitko nije vidio golu.

Seksualni život

Na tome bih trebala malo poraditi - komentirala je uz smijeh svoj seksualni život simpatična Teri, koja je sa svojom kćerkom obišla, kako je rekla, pet kontinenata. Posjeduje i VW autobus iz 1978. s kojim rado odlazi na putovanja. - Ima nešto posebno u tome kad sjednem za volan svog autobusa, u društvu svoje kćeri - rekla je Teri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:25