STIŽE I NOVI SINGL

FOTO Severina dala prvi intervju nakon poroda: Izgleda sjajno, a pričala je o majčinstvu, životu na tri adrese, sinu...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.05.2012. u 14:57

Morana Lerga

ZAGREB - Nakon nekoliko mjeseci izbivanja zbog rođenja prvog djeteta, Severina, se vraća na scenu nastupom u finalu „Survivora“, a u prvom, ekskluzivnom intervjuu „Exkluziv Tabloidu“ progovara o karijeri i majčinstvu.

Severina je za svoj prvi nastup uživo nakon nekoliko mjeseci izbivanja s estradne scene odabrala finale „Survivora“ koje će se emitirati na RTL Televiziji u subotu 2.lipnja s početkom u 21.00 h!

Samo za svoje fanove i gledatelje RTL Televizije, Severina će premijerno izvesti svoj novi singl 'Italiana', koju su napisali Filip Miletić i Miloš Roganović, a na kojoj gostuje Ana Bebić. Svi koji su imali privilegiju čuti izvedbu, već su je nazvali novim, velikim ljetnim hitom!

A uz Severinu, u subotu, 02. lipnja od 21.00 sat, u velikom finalu Survivora, kada ćemo doznati pobjednika sezone i osobu koja će osvojiti 50.000 eura nagrade, kao specijalni gosti nastupit će i Tony Cetinski sa svojim novim singlom i Nataša Bekvalac.

Prije nastupa u subotu, Severina je dala i prvi, ekskluzivni intervju Dorijanu Klariću, za „Exkluziv Tabloid“.

U 25-minutnom intervjuu Severina je progovorila o majčinstvu, životu na tri adrese, sinu Aleksandru te doživljajima iz rodilišta, kao i hoće li se ubrzo vratiti na scenu.

Na kraju intervjua do suza ju je dirnulo kada je na poklon dobila maleni bodi za bebu na kojem piše 'Mali od Severine'.