TRANSFORMACIJA

FOTO: SMIJALI SU JOJ SE JER JE DEBELA Danas je seks bomba: 'Hvala zlobnicima, zbog njih sam skinula 20 kg'

 Instagram

Nakon što je smršavila 20 kilograma, britanska reality zveijzda Holly Hagan ne propušta priliku kako bi pokazala svoju novu impozantnu figuru.

Ovoga puta, stopama poznatih kolegica Lindsay Lohan i Kim Kardashian, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj nosi korzet, a koja njezinu figuru predstavlja u obliku pješčanog sata.

Potaknuta brojnim negativnim komentarima na Twitteru, Holly je odlučila smršavjeti. Taj je poduhvat trajao četiri godine, ali kako ona kaže, 'zahvaljujući onima koji su me vrijeđali', sada ima 20 kilograma manje i tijelo na kojem joj mnoge kolegice mogu pozavidjeti.

No, ona se očito ne želi zaustaviti na kilaži koju je izgubila. Svoje tijelo želi dovesti do savršenstva. Nakon poznatih kolegica i ona je počela nositi takozvani fitness korzet, koji bi joj trebao pomoći da dođe do savršenog struka.

Foto: Instagram

Nakon što je dobila korzet, odmah ga je isprobala i u njemu napravila selfie koji je na Instagramu podijelila sa svojim fanovima. "Odličan je! Jedva čekam da vidim rezultate", napisala je ispod fotografije.

Osim nje, mnoge poznate dame i majke, uključujući Jessicu Albu, koristile su ovaj korzet kako bi vratile figuru koju su imale prije porođaja.

Foto: Instagram

Stručnjaci tvrde da se ovaj korzet koristi kako bi se masne naslage iz tog dijela tijela prebacile na drugi dio tijela. Također, ističu da je ovo samo privremeno rješenje i da bez treninga i pravilne prehrane neće biti ni željenih rezultata, prenosi Blic .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 23:18