BRAK JE GOTOV

Indira nakon rastave od Narcisa puca od energije

Par se upoznao prije deset godina u Makarskoj na izboru za hit ljeta
 Admir Buljubasic / CROPIX

ZAGREB - Da, izgleda da je tako. Indira i Narcis se rastaju, a koliko znam, ona će medijima o tome poslati priopćenje - kaže bliski prijatelj Indire i Narcisa Mujkića, potvrđujući tako vijest da se naoko skladni bračni par nakon devet godina braka rastaje. Pjevačica grupe Colonia danas ujutro nije se javljala na mobitel čak ni svojim najboljim prijateljima, a njezin je suprug telefon isključio. No, prije toga za tjednik Extra je izjavio:

‘Nisam bio uz nju’

- Indira nije ništa kriva, ja sam kriv za sve. Nikad nisam bio uz nju kad me trebala, uvijek sam trčao za poslom i za novcem. Sve sam to radio za nas oboje, ali nisam shvaćao da njoj treba nešto drugo. Bilo kako bilo, nas dvoje ćemo svoje probleme riješiti sami - rekao je Mujkić koji, prenose novine, održava tajnu ljubavnu vezu s izvjesnom Stelom iz BiH. Njegova supruga navodno je prošlog tjedna viđena kako se u jednom zagrebačkom klubu ljubi sa stasitim muškarcem koji podsjeća na njezina muža.

- Ira se pred svima ljubila s nekim mladićem? Ne znam, ne sliči mi to na nju - tvrdi Indirina bliska prijateljica koja je s pjevačicom Colonije posljednji put ručala prošlog tjedna. Premda su tijekom višesatnog ručka pretresle mnoge teme, Indira ni jednom riječju nije spomenula bračni brodolom, kao ni novog muškarca u svom životu.

Željela je postati majka

- Izgledala je bolje nego ikad, pucala je od energije, baš kao i sutradan kada je na zagrebačkoj špici s dečkima iz benda promovirala album ‘Retroactiv Early Years’ - kaže Indirina prijateljica, koja smatra da su Indira i Narcis bili par iz snova. Pjevačica i poduzetnik upoznali su se prije deset godina u Makarskoj, na izboru za Hit ljeta gdje je Colonia pobijedila s pjesmom “Za tvoje snene oči”.

- Sreli smo se na after partyju. Bio je jako visok i jako simpatičan. Osvojio me time što je od gospodina koji prodaje ruže kupio cijelu košaru i poklonio je meni. Oborio me s nogu, kao i prodavača cvijeća koji ga je od sreće počeo ljubiti i grliti - opisivala je Indira prvi susret s Narcisom Mujkićem, za kojeg se udala godinu dana poslije. Time je postala i maćeha Narcisu, rođenom u suprugovoj izvanbračnoj vezi.

- Ne volim izraz maćeha, jer me to podsjeća na bajku o Snjeguljici u kojoj jednu od uloga ima i zločesta maćeha, a ja doista nisam takva - govorila je Indira, koja nikad nije krila da želi postati majka curice.

- Ja sam pravi kućni tip, kućanica koja pjeva. Volim peglati, prati, čistiti podove, u miru ispijati kavu na svojoj terasi, čekati da se muž navečer vrati doma i ugoditi mu večerom - pričala je Indira.

A njezin suprug, kažu njezini prijatelji, kod kuće je bio prerijetko, pa je Indira često večerala sama. Posljednjih godina Narcisovo se ime moglo pročitati i na stranicama Crne kronike, među optuženima za šverc automobila.

‘Švercao je moj otac’

Na posljednjem sudskom ročištu, održanom potkraj veljače, Mujkić je negirao da je povezan s krijumčarenjem i preprodajom skupih automobila, otkrivajući da je aute uvozio i preprodavao njegov pokojni otac. Indira nikad nije željela komentirati po-sao svog supruga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:09