LJUTI NA PAPARAZZE

Princ William i Kate u kupaćim kostimima izazvali kontroverze u Britaniji

Fotografija kraljevskog para Kate Middleton i princa Williama u kupaćim kostimima, snimljena za vrijeme njihovog medenog mjeseca na Sejšelima, a koju je na svojoj naslovnici objavio australski magazin Woman's Day, izazvala je kontroverze u Velikoj Britaniji.

Nemaju privatnosti

Naime, kraljevska obitelj doživjela je ovaj čin kao narušavanje privatnosti i izdaju, britanski mediji odbili su objavljivati spornu fotografiju, a i sam par navodno je izuzetno bijesan zbog objave.

Osim fotografije na naslovnoj stranici, časopis je donio još desetak fotografija na kojima Will i Kate izmjenjuju nježnosti te se kupaju u moru.

Lokacija je bila tajna

Između kraljevske obitelji i medija, naime, postojao je dogovor da se iz poštovanja prema Williamovoj majci Diani, koja je poginula u prometnoj nesreći u bijegu od paparazza, o kraljevskom paru neće izvještavati na takav način.

Premda je lokacija njihovog mednog mjeseca bila strogo čuvana, pa tako čak ni sama Kate nije znala gdje će ići, tabloidi su došli do informacije da se par odmarao na North Islandu.

Procjenjuje se da je Woman’s Day fotografije platio najmanje tri milijuna kuna, a s obzirom na to da je vojvotkinja od Cambrigea na fotografijama u kupaćem kostimu, čak i dvostruko više.

Zbog očekivane reakcije kraljevske obitelji čekalo se čak četrnaest mjeseci za objavu sadržaja, a britanski novinari pretpostavljaju da je zasigurno bilo i jakog pritisaka na tamošnje medije da se fotografije nikada ne objave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:25