'UHVAĆENI U LETU'

Slavna glumica u Hrvatskoj: Naomi Watts u Opatiji snima film o slavnoj Lady Diani!

Iako je bila strogo čuvana tajna, u javnost je iscurila informacija da će već u ponedjeljak u centru Opatije početi snimanje filma o princezi Diani radnog naslova “Uhvaćeni u letu.” Detaljnu informaciju jučer je objavio primorski portal Liburnia net, koji tvrdi da su građani i gosti Opatije zamoljeni da od ponedjeljak u 7 sati ujutro do 23 sata u utorak oslobode gradsko parkiralište iza hotela Imperial, odnosno iza bivšeg kina, jer je ono ustupljeno na korištenje koprodukcijskim ekipama iz Zagreba i Londona koje će zajedno snimati film o najpoznatijoj princezi. Riječ je o londonskoj producentskoj kući Eccose films i hrvatskoj Mp-filmskoj produkciji d.o.o. iz Zagreba. U hrvatskoj producentskoj kući su rekli da ne mogu komentirati informaciju da već sutra počinju snimati film i usmjerili su nas na hrvatskog producenta Igora Nolu koji je pitao odakle je procurila ta informacija i rekao je da ne može potvrditi, ali će polovicom slijedećeg tjedna sve objasniti u službenom priopćenju.

Informaciju o filmu o lady Di objavio je i portal Dalmacija net koji je od britanskih kolega novinara doznao da britanska producentska ekipa izbjegava bilo kakve kontakte s medijima, jer na miru žele u Opatiji snimiti dio atraktivnog filma o zadnje dvije godine života princeze srca, kako su princezi Diani tepali mediji.

U hotelu Imperial i Liburnia hotelima čuli su da će se nešto događati, ali ne znaju što, jer parking iza hotela nije njihov nego gardski. U Liburnia hoteliam kažu da su ih kontaktirali zbog smještaja u obližnjoj Medveji, ali ništa nisu rezervirali.

Ipak je procurila informacija i da će princezu Dianu glumiti australska glumica Naomi Watts , a film radnog naslova “Uhvaćeni u letu” bavit će se zadnjim dvjema godinama princezina života i njezinom ljubavnom vezom s kirurgom, doktorom Hasnatom Khanom. O princezi Diani, njezinim ljubavnim aferama i tragičnoj smrti u automobislkoj nesreći ispisano na tisuće stranica i izvedeno mnoštvo teorija, od urote britanskih tajnih službi i kraljevske obitelji do toga da je lady Di znala da je mrze i žele ubiti. No, ovaj film neće se navodno time baviti, već će se temeljiti na teoriji da je Pakistanac dr. Khan bio njezina prava ljubav i da je neposredno nakon prekida s njim uletjela u ljubavnu avanturu s playbojem Dodijem Fayedom, s kojim je 30. kolovoza 1997. poginula u Mercedesu koji se zabio u tunel u središtu Pariza. S dr. Khanom bila je navodno u vezi od kraja ljeta 1995. kada ga je upoznala u bolnici gdje je došla zbog svog humanitarnog rada. Jako su se zaljubili i veza je trajala do proljeća 1997., kada ju je dr. Khan prekinuo jer je htio ostati liječnik,a ne javna osoba. Princeza je navodno poklekal pred čariam Dodiaj al Fayead kako bi vartial natrag onog pravog, dr. Khana.

Mlada glumica Naomi Watts već se mjeseciam priprema za ulogu lady Di i živi u Londonu kako bi što bolje dočarala ulogu. Upoznala se i sa sinoviam pronceze Diane, pogotovo s princem Williamom, koji s njom razgovara o svojoj majci, koja je mnogima ostala u lijepom sjećanju.

Produkcijska kuća MP - filmska produkcija d.o.o. nije pretjerano poznata, registrirana je od 2010., a do sada je sudjelovala u snimanju filma Goltzius, poznatog autora Petera Greenwaya. Producent Igor Nola bio je producent poznatog filma Rajka Grlića Neka ostane među nama, a radio je i na filmu Živi i mrtvi. Godinama se bavi upravo suradnjom s međunarodnim filmskim produkcijama, imao je produkcijsku kompaniju Mainframe u Velikoj Britaniji, a danas ima i hrvatsku podružnicu u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:03