SVE ZA LOVU

ŠOKANTNA SNIMKA DOGOVORA ZA SEKS OD 50.000 DOLARA Zvijezda Instagrama u skandalu nakon što je procurio dogovor s tajkunom

 INSTAGRAM

Model i Instagram zvijezda iz Latinske Amerike našla se usred skandala nakon što je internetom počeo kružiti video u kojem se s bogatašem iz Dubaija dogovara za plaćeni seks.

Stanoviti gospodin Ali ponudio je platiti zrakoplovnu kartu i hotel po izboru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima Aliani Lozadi Gonzalez pod uvjetom da ona bude intimna s njegovim mlađim bratom.

U šokantnom razgovoru doznaje se kako dječak ima samo 13 godina i djevac je, a Ali djevojku iz Južne Amerike također nagovara na seks utroje.

Aliana za 50.000 dolara (355.000 kuna) pristaje na sve, uključujući analni i oralni seks bez zaštite, ali traži da joj je se, prije nego što se ukrca u avion, na privatni račun uplati polovica dogovorena iznosa.

Bogataš joj je kasnije poslao i fotografije kupljene zrakoplovne karte od Amsterdama do Dubaija, ali samo u jednome smjeru.

O Gonzalez se zna da su joj roditelji s Kube, ali ona se rodila i živi u Nizozemskoj.

INSTAGRAM

Starleta je u porukama čak nagovarala dotičnog Alija da u Dubai dovede i njezinu prijateljicu, ali on je to odbio napraviti jer mu druga djevojka, napisao je, nije dovoljno zgodna.

'Pošalji mi presliku svoje osobne iskaznice i pisanu potvrdu da dolaziš vlastitom voljom, da imam dokaz da te ni na što nisam prisilio', stoji u jednoj od Alijevih poruka.

Oduševljena Aliana na kraju razgovora kaže 'Hvala vam gospodine. Jedva čekam da vas upoznam'.

Gonzalez je, brzo nakon što je video procurio u javnost, zatvorila profil na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:02