VRATIO SE!

VIDEO: ARNOLD U PLEMENITE SVRHE PLAŠIO FANOVE Kako biste reagirali da kraj vas oživi Terminator?

 YouTube Screenshot

Arnold Schwarzenegger sigurno je jedan od najpoznatijih glumaca na svijetu. Njegovo utjelovljenje strašnog kiborga iz budućnosti u filmskoj sagi Terminator, učinilo ga je popularnijim od bilo kojeg drugog holivudskog glumca. Austrijski Mr. Olympia sada se ponovo vratio na ulice Los Angelesa, no ovaj je puta na plemenitoj misiji u humanitarne svrhe.

Obožavatelji Schwarzeneggera doživjeli su šok života kada su na Hollywood Boulevardu, među brojnim imitatorima Terminatora, naletjeli na jednog jedinog pravog! Arnold je među fanovima citirao svoje najpoznatije izjave iz akcijskog megahita iz 1984. dok se 'obračunavao' s lažnim terminatorom koji se naslikavao s turistima na Stazi slavnih u Hollywoodu.

No pravi je spektakl počeo tek kada je ušao u Muzej voštanih figura Madame Tussauds. Našminkan do posljednjeg detalja, Arnold se ponovo transformirao u Terminatora, i mirno stajao među drugim izložbenim primjercima.

- Izgleda tako stvarno - rekla je jedna obožavateljica prije nego što je otrčala iz sobe nakon što je Arnold prestao glumiti kip.

Ova je podvala osmišljena kako bi se proširila riječ o natjecanju na stranici Omaze.com u kojem sudionici imaju priliku osvojiti ulaz na holivudsku premijeru najnovijeg filma o kiborgu iz budućnosti - Terminator Genysis.

Pogledajte kako se Terminator našalio sa svojim fanovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 06:22