HVALA I DOVIĐENJA

VIDEO: 'DRAGA, NA ČEMU SI?' Poznati glumac skoro pao sa stolice kada ga je novinar upitao o njegovoj seksualnoj orijentaciji

 Screenshot/YouTube

Press konferenciju na međunarodnom filmskom festivalu u Torontu povodom prikazivanja novog filma 'Legend' s Tomom Hardyjem u glavnoj, točnije glavnim ulogama, obilježilo je glumčev odgovor na pitanje novinara o vlastitoj seksualnosti, prenosi Huffington Post.

Novinar portala Daily Xtra Graham Coleman, inače posvećenog LGBT tematici, pitao je glumca misli li da je teško poznatima pričati o svojoj seksualnosti. Jedan od Hardyjevih likova u filmu, glumac naime igra blizance, vrlo je otvoren o svojoj seksualnosti, a novinara koji je postavio pitanje zanimalo je zašto je Hardy u povijesti bio dvosmislen u svojim odgovorima o vlastitoj seksualnoj orijentaciji.

Hardyjeva dvosmislenost na koju se novinar referirao odnosi se na intervju koji je glumac dao gej časopisu 'Attitude' 2008. godine, a u kojem je između ostaloga pitan je li ikad imao seksualne odnose s muškarcima. Hardy je tada odgovorio da je kao dječak eksperimentirao s muškarcima, ali da ga oni ne privlače.



(Izmjena novinara i glumca počinje na 28:13)

Rječitog Hardyja iz 2008. zamjenio je mnogo manje raspoloženi Hardy koji nije bio zadovoljan pitanjem pa je odlučio zagorčati život novinaru.

'O čemu ti pričaš, čovječe?', odgovorio je Hardy, očekujući da će novinar uvidjeti da se namjerio na krivu osobu te da će odustati od pitanja. Novinar je bio uporan, Hardy je nastavio po svome.

'Ne mislim da je teško poznatim osobama pričati o svojoj seksualnoj orijentaciji', rekao je Hardy i nastavio. 'Ispituješ li ti mene o mojoj seksualnosti?', pitao je glumac. 'Erm, pa da', nesigurno je odgovorio novinar.

'Zašto?', pitao je opet Hardy, hineći interes za novinarevo mišljenje. Dok je novinar zamuckivao, a publika se lagano smijala, Hardy je okončao intervju s britkih 'Hvala'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 01:51