BRIT AWARDS

VIDEO, FOTO: SPEKTAKULARAN NASTUP U ovakvom je izdanju još niste vidjeli: Taylor Swift pokazala koliko može biti seksi!

Mlada country pjevačica Taylor Swift (23) jučer je imala fantastičan nastup na dodjeli britanskih glazbenih nagrada Brit Awards.

Taylor koja je inače poznata po svom vrlo romantičnom i odmjerenom stilu, jučer je pokazla i svoju drugu, divlju i vrlo seksi stranu.

Na pozornicu se popela u dugoj bijeloj haljini, koju su ubrzo njezini plesači strgnuli s nje. Od prekrasne dive pretvorila se u seksi zavodnicu. Crni kostim i visoke čizme začinili su njezin nastup.

U takvom izdanju izvela je pjesmu 'I Knew You Were A Trouble' koju je, kako pišu strani mediji, napisala o vezi s bivšim dečkom Harryjem Stylesom, članom grupe One Direction.

Inače, škotska pjevačica Emeli Sandé kući je otišla s dvije nagrade, za najbolji album i nagradom za najbolju solo pjevačicu.

Nagradu za najbolji globalni uspjeh odnio je boyband One Direction. Coldplayju je pripala nagrada za najbolji live bend, dok su The Black Keys proglašeni najboljom stranom grupom. Lana Del Ray i Frank Ocean odnijeli su nagrade za najbolju stranu pjevačicu i najboljeg stranog pjevača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 05:45