SVIĐA LI VAM SE?

VIDEO: 'NOVIM IMIDŽEM OSVOJIT ĆU SVE' Tina Vukov nakon niza godina na sceni odlučila promijeniti stil

 Luka Nižetić

Mlada glazbenica Tina Vukov, koja se već dugi niz godina nalazi na domaćoj glazbenoj sceni, odlučila se za novi glazbeni zvuk. Kako je s godinama Tina zrelija, tako stvara i zreliju glazbu. Za koji glazbeni žanr se odlučila, kad ćemo čuti novi singl, ali i zanimljive detalje i privatnog života, Tina je otkrila za Studio.

"Odabrala sam dark pop, a inspirali su me Madonnin album Ray of light, grupe Hooverphonic i Portishead. Nisam imala jasnu viziju onoga što želim dok mi autori Tomislav Gojanović i Rejhan Okanović nisu poslali demo verziju jedne svoje pjesme na Facebook. Odmah mi se jako svidjela, a kad sam čula i ostale, shvatila sam da čine zaokružen žanr u kojem se najbolje vidim", otkriva 25-godišnjakinja koja će novi singl objaviti već idućeg mjeseca, a za nekoliko mjeseci možemo očekivati i novi album.

"Otvorena sam prema svim žanrovima i mnogo mi se toga sviđa, od opere do novog hip hopa, ali najviše sam sklona ljepoti melodije – obožavam klasike iz 19.stoljeća i jazz '20-ih i '30-ih godina. Gotovo sam sigurna da sam živjela u to doba", komentira mlada pjevačica kojoj je ljetni raspored već pretrpan angažmanima. "Bit će nastupa ovog ljeta i, nadam se, nastavaka uspješnog prošlogodišnjeg koncerta „Jazz za jednu noć“ koji sam održala u riječkom kazalištu HNK", kaže.

Ističe da će svejedno naći vremena za odmaranje na moru te za put u Barcelonu. No, u egzotičnu Španjolsku ne ide s dečkom već s prijateljicama. "Nemam dečka, prošle godine sam izašla iz dvogodišnje veze. Nemam problema sa samoćom, iako bih voljela imati partnera kad za to dođe vrijeme. Sviđaju mi se atipični muškarci otvorenog svjetonazora", priznaje otvoreno.

Tina je za Studio otkrila i kako zanišlja svoj idealan spoj: "Šetnja i razgovor. Idealan je spoj valjda ako oboje uživaju i jedva čekaju sljedeći susret", kaže mlada ljepotica. Na pitanje koje bi svoje atribute istaknula, svjesna svog stasa, Tina ipak skromno odgovara: ""Fizički, rekla bih da mi se sviđa moj struk, a karakterno mislim da sam tolerantna i uvijek nastojim razumjeti ljude, bez ljutnje."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 16:51