HIT EMISIJA

VIDEO: NUDISTIČKI REALITY SNIMA SE NA MLJETU Adam i Eva paradiraju goli na plaži

 YouTube

Na otoku Mljetu već neko vrijeme snima se španjolski reality show "Adam i Eva", piše Dubrovački vjesnik.

Od ostalih sličnih uradaka ovaj se robinzonski show razlikuje po tomu što su sudionici svo vrijeme pred kamerama obnaženi. Mljetski "Adam i Eva" snimat će se do 1. listopada, a prema scenariju, sudionici ostavljeni na izoliranom odredištu moraju preživjeti u skromnim uvjetima, a imaju priliku i na romansu.

- U suradnji s madridskim uredom Hrvatske turističke zajednice i španjolskim kanalom Channel Cuatro, goli reality show “Adam and Eve” snima se na mljetskoj plaži Limuni - komentirao je načelnik općine Mljet Đivo Market.

- Uz malo sreće, ovaj show će nam pomoći ne samo financijski, nego će pridonijeti i turističkoj promidžbi otoka - dodao je načelnik Market.

"Adam i Eva" inačica je popularnog nizozemskog showa "Adam u potrazi za Evom", a uz Španjolsku svoju verziju ima i Njemačka, u kojemu sudjeluje i Hrvatica iz Duisburga Klara Perko, koja je ostavila plaćeni posao bankarice u Targobanku i prijavila se za novi show, šokiravši pritom roditelje.

Klara je izjavila da bi učinila sve da uspije u svijetu showbiza, no da je privatno vrlo povučena.

- Nisam navikla pojavljivati se gola u javnosti, no u ovom showu sam vidjela veliku šansu da dođem na televiziju. Moji roditelji još nisu prešli preko toga, jer se kod nas u Hrvatskoj jako pazi na ponašanje... - izjavila je za njemačke medije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 17:34