VRUĆI KONCERT

VIDEO: Par koji se seksao na koncertu Motley Cruea postao hit na You Tubeu

S koncerta su izbačeni mladić i djevojka koji su se strastveno seksali tijekom četiri pjesme. Publika je glasno poticala razuzdani par

Nekoć iznimno popularna skupina američkih glam-metalaca Motley Crue poznata je po nepristojnim istupima u javnosti, no njihovi su ih fanovi višestruko nadmašili.

S koncerta u kanadskom Winnipegu, održanom 29. siječnja, izbačeni su mladić i djevojka koji su se strastveno seksali tijekom četiri pjesme.

Publika je glasno poticala razuzdani par kojemu se, čini se, pridružila još jedna djevojka. 'Nije bio tako loše', opisivao je neimenovani muškarac iz publike za Winnipeg Sun. 'Više je nalikovalo striptizu nego nečemu lošem. Djevojka je napravila cijelu predstavu, dok je publika navijala. Zaštitari su pretjerali izbacujući par iz arene.'

Policija nije pritvorila razuzdani par, no muškarac iz publike spremno je podigao kameru. Snimka je objavljena na You Tubeu, a zatim i na mnogim internetskim stranicama. Eksplicitni seks prikazan je u trećoj minuti videa i traje sve dok nisu stigli zaštitari.

- Teško je povjerovati da se ljudi mogu tako ponašati na koncertima, na javnim mjestima kao što je arena. Izbacili smo ih čim smo shvatili što se događa – izjavio je glasnogovornik winnipeške arene, Scott Brown. (irb)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 05:27