PROKLETSTVO OBITELJI CARTER

VIDEO: POTPUNA PROPAST BIVŠE TEEN ZVIJEZDE Očajnički vapaj pjevača Aarona: 'Bojim se da sam se zarazio HIV-om. Trebam pomoć. Ne želim još umrijeti!'

 
 INSTAGRAM

Aaron Carter, mlađi brat Nicka Cartera iz megapopularnog benda Backstreet Boys, u američkom televizijskom showu "The Doctors" napokon je iskreno progovorio o svom narušenom zdravlju.

Problematični 29-godišnji pjevač trenutačno ima svega 52 kilograma, a odrasli muškarac njegove visine (183 centimetra) trebao bi imati između 68 i idealnih 86.

- Očajan sam i zbilja trebam pomoć. Jedem, ali i dalje sam bolesno mršav. Najviše od svega se bojim da bi uzrok tome mogao biti virus HIV-a. Ne želim još umrijeti - izjavio je vidno potreseni Aaron. Čak je pristao testirati se pred televizijskim kamerama, a rezultati bi se, prenosi Daily Mail, trebali znati u četvrtak, 14. rujna.

Samo dan prije Carter je u istom TV showu priznao kako je već godinama ovisan o estetskim operacijama i tabletama protiv bolova, koje, u slučaju da ih ne može dobiti na recept, nabavlja od dilera na ulici.

Glazbeniku i glumcu, za kojim su '90-ih vrištale tinejdžerice diljem svijeta, ovo nije prvi put da šokira javnost. Prije samo mjesec dana na Twitteru je napisao da je biseksualac, a djevojke i dečki, objasnio je, privlače ga još od osnovne škole. Nekoliko dana prije toga Carter je prekinuo s djevojkom Madison Parker, koju je upoznao na Instagramu, a u srpnju je završio u pritvoru nakon što ga je policija u saveznoj državi Georgiji uhitila zbog vožnje u pijanom stanju i posjedovanja marihuane.

Podsjetimo, i Aaronov stariji brat, 37-godišnji Nick, svojedobno je bio ovisan o alkoholu i drogama, a njihova sestra Leslie 2012. umrla je od predoziranja u dobi od samo 25 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:09