NAKON PORODA

VIDEO Prekrasna Beyonce na radikalnoj dijeti: Otkrila je kako je skinula 27 kilograma!

Gotovo da nisam silazila s trake za trčanje, a jela sam samo zelenu salatu - otkrila je pjevačica ne baš preporučljivu formulu svog uspjeha
 YouTube

U samo pet mjeseci, koliko je prošlo od rođenja njezine kćerkice Blue Ivy, Beyonce je smršavila čak 27 kilograma. Američka pjevačica, koja je nedavno proglašena najljepšom ženom na svijetu, pokazala je svoju senzacionalnu liniju ovog vikenda u Atlantic Cityju, gdje je održala tri koncerta zaredom. Kako je uspjela izgubiti toliko kilograma u tako kratkom vremenu, Beyonce nije tajila .

- Ne možete ni zamisliti koliko sam naporno radila da bi mi pošlo za rukom smršaviti 27 kilograma. Gotovo da nisam silazila s trake za trčanje, a jela sam samo zelenu salatu - otkrila je pjevačica ne baš preporučljivu formulu svog uspjeha.

Beyonce je očito bila vrlo odlučna u namjeri da izgleda što bolje na svom prvom nastupu nakon devet mjeseci, a svoj uspjeh prezentirala je i obožavateljima jer je za scenu odabrala vrlo izazovne kostime. Za nagradu odlučila je ipak malo odstupiti od svoje rigorozne dijete i odlučila se počastiti brdom čokolade. Inače, njezin koncert nije propustila ni prva dama SAD-a Michelle Obama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 13:46