PROSLAVILA SE TULUMOM

VIDEO 'Prijateljica' princa Harryja uhićena na aerodromu. Pokušala je pobjeći u Meksiko

'Koliko glupa moraš biti da ideš sjesti na avion, a za tobom je raspisana tjeralica zbog krivotvorenja. Nakon 11. rujna detaljno provjeravamo sve putnike i to je morala znati', ispričao je jedan od djelatnika zrakoplovne luke

Žena koja je snimljena kako se gola zabavlja u hotelskoj sobi u Las Vegasu s princom Harryjem je 40-godišnja Carrie Lynn Reichert iz San Diega. Ona je prošli tjedan uhićena dok se ukrcavala na let za Meksiko i to zbog krivotvorenja čekova.

Carrie Lynn Reichert su tražili u Harrison Countyju u Mississippiju jer je 2003. ispisala krivotvorene čekove u iznosu od 21.672 dolara.

'Koliko glupa moraš biti da ideš sjesti na avion, a za tobom je raspisana tjeralica zbog krivotvorenja. Nakon 11. rujna detaljno provjeravamo sve putnike i to je morala znati', ispričao je jedan od djelatnika zrakoplovne luke.

Carrie nije dugo čekala da ispriča svoju stranu susreta s Harryjem pa se tako javila u redakciju časopisa The People, predstavila se kao 32-godišnjakinja koja je s princom provela oko 20 minuta i ponudila im ekskluzivni intervju. U njemu je ispričala kako se radilo samo o simpatičnim poljupcima i flertu. Kazala je kako je istina da je skinula kostim te da su bili goli, ali tvrdi kako se nije radilo o seksu niti o orgijama , kako su neki mediji pisali.

Dodala je kako je princ bio 'pristojan, ali jako pijan'.

Na zabavu su je pozvala dva Harryjeva prijatelja nakon što su je zapazili na bazenu susjednog hotela.

'Tko bi htio propustiti priliku da se zabavalja s princom Harryjem?', rekla je.

Kada je stigla, party je bio na vrhuncu, a gosti su bili goli.

Kada ju je ugledao Harry joj je pružio ruku i odmah nakon što su se jedno drugom predstavili odvukao ju je u spavaću sobu.

Harry je već bio gol, a ona je samo skinula bikini.

'Tada smo se počeli ljubiti i to je trajalo oko 15 do 20 minuta. Ljudi su nam neprestano upadali u sobu', ispričala je.

Nakon toga vratili su se u dnevnu sobu i nastavili se zabavljati s drugim ljudima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 08:49