ŠOKANTNO PRIZNANJE

VIDEO: PROCURILA NAJSOČNIJA TAJNA SERIJE BEVERLY HILLS 90210 'Ljubila sam se s Dylanom, hodala s Davidom, a seksala s Brandonom'

Jasona Priestleya njeno otkriće nije nimalo oduševilo i poručio je da se njihov odnos nikoga ne tiče
 Beverly Hills 90210

' Luke Perry me poljubio na 18. rođendan. Trajalo je sekundu, ali se meni tako mladoj činilo kao cijeli svijet ', ushićeno je ispričala Tori Spelling (42) u emisiji 'Celebrity Lie Detector'.

Bila je potajno zaljubljena u njega, ali dalje od toga nisu otišli.

Glumica, poznata po ulozi Donne u tinejdžerskoj hit seriji Beverly Hills 90210, otkrila je kako se tijekom snimanja seksala s dvojicom glavnih likova.

Jedan od njih je njezin bivši dečko Brian Austin Green, što je svima i dosad bilo jasno, a drugi - Jason Priestley koji je glumio Brandona.

- To je bila naša verzija ljetne romanse, 90210 verzija. I to je bilo to. Ostali smo dobri prijatelji, rekla je Tori, čiji je tata Aaron, svojedobni kralj američkih sapunjara, bio producent slavne serije.

Priestley nije bio nimalo oduševljen njenim priznanjem i na Twitteru je napisao da se njihov odnos nikoga ne tiče.

Tori se pohvalila da je zaslužna što je Shannen Doherty (Brenda) istjerana iz serije. Objasnila je da se njezina kolegica, tada i bliska prijateljica, sa svima svađala, pa je s njom bilo nemoguće raditi.

Nakon što se potukla s Jennie Garth (Kelly), Tori je tražila od oca da joj da otkaz i on ju je poslušao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 22:27