RIZIK POSLA

Vlatka Pokos pala i poderala haljinu Matije Vuice

Varaždinska studentica i trener iz Samobora okitili se laskavim lentama
 Ankica Vrdoljak/CROPIX

U zagrebačkom shopping centru “Prečko” održan je finalni hrvatski izbor Happening Miss i Mister turizma Hrvatske 2009. Titula najljepše ovaj je put pripala studentici iz Varaždina Lari Toplek, dok je misterom turizma proglašen zgodni fitness trener iz Samobora Kristijan Janušić

A istu je večer podijeljeno još lenti, na istome mjestu, samo s drugim povodom. Naime, održan je i izbor za Miss i Mistera Alpe Adria Hrvatske na kojem su najljepši bili Antonija Gogić iz Zagreba i Marko Dančulović iz Samobora.

Na velikoj pozornici predstavilo se ukupno 26 finalistica i finalista iz cijele Hrvatske, koji su predstavljali i najnovije modne kolekcije. Sve prisutne očarala je Vlatka Pokos koja se, uz vlasnika licencije Borisa Kosmača, našla u voditeljskoj ulozi prenosi Slobodna Dalmacija.

No, ono što su svi dočekali sa simpatičnim smiješkom bio je trenutak kada je Vlatkica na trenutak izgubila tlo pod nogama i pala koliko je duga i široka. Pritom je poderala ekskluzivnu haljinu Matije Vuice, no poznata se kreatorica, s obzirom na dugogodišnje prijateljstvo s Vlatkom, sigurno nije naljutila.

Glazbeni gosti večeri bili su Maja Blagdan, Feminnem, operna diva Antonela Malis i Leo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 16:39