KRALJEVSKI PIR

William i Kate zasjenit će vjenčanje svojih roditelja

Datum vjenčanja još uvijek je nepoznat, a buduća mladenka naručila je haljinu od 200.000 dolara

ZAGREB - Nakon sve učesatlijih glasina o skorašnjim zarukama najpopularnijeg para plave krvi, princa Williama i njegove djevojke Kate Middleton, počele su i procjene o tome koliko će stajati najraskošnije kraljevsko vjenčanje, a brojke čak dosežu vrtoglavih 40 milijuna dolara.

Veliko zanimanje medija

Budući da drugi u redu za britansku krunu, princ William, uživa veliku popularnost u Velikoj Britaniji, očekuje se da će vjenčanje popratiti neviđeni broj domaćih i stranih medija, a TV prijenos vjenčanja čak tri milijarde ljudi diljem svijeta.

Pripreme u punom jeku

Time bi William zasjenio i spektakularno vjenčanje svojih roditelja, princeze Diane i princa Charlesa, kada se davne 1981. u prijenos vjenčanja uživo uključilo zavidnih 750 milijuna ljudi. Da britanska kraljevska obitelj ne misli štedjeti na vjenčanju dokazuje i 200.000 dolara vrijedna haljina koju je mladenka već naručila te meni koji uključuje samo najskuplji šampanjac i vrhunske gastronomske užitke. Kraljica Elizabetha počela je pripremati mladu Kate za ulogu potencijalne kraljice. Naime,preporučila je Middleton da se učestalo uključuje u različite humanitarne aktivnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 06:11