VELIKA ISPOVIJEST

Yasmine: Sammir i ja prošli smo teške trenutke. Znam da će beba učvrstiti našu ljubav

Sammir je pao u depresiju zbog nerealiziranog transfera, ali još više zbog činjenice da mu zaručnica ne može doći iz Brazila

ZAGREB - Vijesti koje stižu iz turskog Beleka, gdje je Dinamo na pripremama, nisu slutile na dobro. Sammir je pao u depresiju, a to je znak za uzbunu u “modroj” ekspediciji.

Jer, osim što je Brazilac najbolji igrač kluba minule jeseni, nije tajna kako ga u Maksimiru spremaju za veliki transfer na ljeto. A igraču u depresiju cijena vrtoglavo juri prema dolje... I Mamić to zna. Je li u pitanju nerealizirani transfer ili ljubavni jadi?

Tužan nogometaš

Na koncu su mediji na optuženičku klupu posjeli Yasmine Chemin, 24-godišnju profesoricu engleskog jezika iz Brazila, Sammirovu zaručnicu, koja mu na ljeto treba roditi sina Noaha . Tvrdili su da mu nije htjela oprostiti nevjeru i da se Sammir iz Brazila vratio u “knock downu” zbog toga. Na reakciju nije trebalo dugo čekati, a ona je bila i više nego burna!

- Prekid? Ma kakav prekid. Možda to nekima ne odgovara, ali mi smo još uvijek zaručeni. Sammir je tužan jer ne mogu doći u Hrvatsku. Imali smo dogovor da ćemo u siječnju zajedno u Zagreb, da zajedno iščekujemo dijete, ali doktor mi je zabranio put zbog komplikacija u trudnoći - otkriva nam prelijepa Yasmine koju je vijest o Sammirovoj depresiji poprilično pogodila, a ponajviše glasina kako je upravo ona glavni razlog tome.

- Ogorčena sam. Evo, sad sam se čula sa Sammirom koji ne može vjerovati da je netko u stanju izmisliti takve priče. Uostalom, on zna da sam htjela kupiti avionsku kartu čim sam osjetila u njegovu glasu da je u depresiji i kako mu silno nedostajem, ali doktor me uvjerio da je to u ovoj fazi trudnoće jako opasno.

Zavjet šutnje

Sammiru je klub sugerirao da na tu temu ne priča za medije. Poštujemo tu odluku, pa smo kod zaručnice provjerili kakvog je trenutno stanja Dinamov veznjak.

- Rekao je da ga možete pitati sve o njegovoj igri. Spreman je uvijek podnijeti kritiku, ali nemojte ga pitati o privatnom životu - poruka je odaslana iz Beleka, a koja je preko Brazila pronašla svoj put do nas. I Yasmine je imala ponešto za dodati:

- Jednostavno nije fer da u trenucima dok ostvarujemo svoje snove, a rođenje djeteta je naš zajednički san, ljudi izmišljaju stvari o prekidu.

‘Svi mostovi su srušeni’

Vjerojatno su razloge pronašli u činjenici da je veza Yasmine i Sammira bila burna od svojih samih početaka. Bilo je tu puno uspona i padova. Velikih objava ljubavi, ali i prekida. Posljednji puta raskinuli su vezu u listopadu 2009. godine. “Svi mostovi su porušeni”, napisala je tada Yasmine u svoj status na Facebooku i skinula sve fotografije na kojima je s popularnim nogometašem. Spominjala se i treća osoba koja je stala između njih, a neki su otišli toliko daleko da su 24-godišnju profesoricu engleskog jezika optužili kako je “cinkala” dragog da vozi automobil bez vozačke dozvole. Sve zbog činjenice kako joj je Sammir kupio avionsku kartu za Brazil u jednome smjeru. Iako je Yasmine pobijala te navode, sumnja je ostala...

CIJELI ČLANAK PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 13:46