NIKAD ZADOVOLJNIJA

ZANOSNA BARBARA RADULOVIĆ ‘Tek sad radim ono što me zaista usrećuje’

Atraktivna voditeljica skrila se iza kamera. Radi kao producentica, posuđuje glas za reklame, želi snimati crtiće
 Neja Markicevic / CROPIX

Kad se prije 12 godina prvi put pojavila u showu Nove TV “Story SuperNova”, svima je odmah bilo jasno da je atraktivna Zagrepčanka Barbara Radulović stvorena za male ekrane. Lijepo lice, ugodan glas, spontanost i samouvjerenost dovele su je do finala tog reality showa, a nakon toga su počele pristizati ponude za posao. Prihvatila je angažman na HTV-u, gdje je vodila emisiju “Video-kiosk” koja je nakon nekog vremena ukinuta zbog rezanja troškova.

Poslije toga se šuškalo da će voditi drugu sezonu “Big brothera”, no naposljetku se odlučila za posao na CMC-u. Kad je 2007. godine proglašena najljepšom Hrvaticom, činilo se da joj je samo nebo granica. Prije dvije godine pobijedila je u HTV-ovu showu “Ples sa zvijezdama” i onda je samo nestala s malih ekrana.

- Već četiri godine radim u jednoj maloj produkciji pa sam se skrila iza kamera. Radim kao izvršna producentica, snimam reklame, radim kao novinarka i urednica. Sve pomalo. Meni je posao na TV-u uvijek bio kao nekakav plaćeni hobi. Tu i tamo odradim poslić za radio ili televiziju. Uglavnom dajem glas u nekim reklamama, a bila sam i na audiciji za crtane filmove - kaže nam Barbara i priznaje da joj život pod povećalom javnosti nikad nije bio osobito zanimljiv.

- Sve je to bilo dobro životno iskustvo, ali to je otprilike to. Kad si stariji, počneš raditi stvari koje te iskreno vesele - dodaje Barbara koja će ove godine u rujnu napuniti 32 godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 22:17