POVRATAK NA TV

ŽELJKA OGRESTA 'Imam istu boju kose, istog muža i jezičinu kao i ranije'

Voditeljicu veseli ponovno emitiranje ‘Piramide’, a priznaje da je prije prve epizode imala tremu

Vidjeli ste u utorak, u prvoj ovosezonskoj 'Piramidi', da se nisam promijenila. Imam istu boju kose, istog muža, istu jezičinu... Kod mene nisu nove čak ni stanke u emitiranju emisije, sve sam to već prošla. Možda sam jedino malo zrelija nego prije, ali to dođe s godinama - kaže Željka Ogresta, priznajući da je uoči premijernog emitiranja “Piramide” imala poveću tremu.

- Ugodno me iznenadio poziv s HTV-a da obnovimo emisiju. Jer, šest godina nisam radila na televiziji, nisam ni razmišljala o tome, premda mi je u tom razdoblju ponekad bilo žao što na programu nema ‘Piramide’ jer je u bližoj prošlosti bilo stvarno vrlo zanimljivih tema za raspravu. Sad smo opet tu, opet ćemo raspravljati, ponovno se natjecati, a ja sve ovo doživljavam kao neki svoj novi početak pa nije čudo što sam uzbuđena i prepuna adrenalina i treme. Kako se rješavam treme? Nemam neki pouzdan recept. Niti uoči emisije hodam u krugovima, niti sam od onih koji će trgnuti jednu ‘ljutu’. Prije emisije ćete me uglavnom naći s cigaretom u ruci, ali to nema veze s tremom, cigareta bi bila tu i da tremu nemam uopće - otkriva voditeljica koja će uz ‘Piramidu’ na HRT-u nastaviti raditi emisiju ‘Homo sapiens’ na Drugom programu Hrvatskog radija, ali u novom terminu, pa će se ona umjesto utorkom po novom emitirati četvrtkom.

Kad je riječ o ‘Piramidi’, sve je ostalo po starom. U svakoj emisiji tri natjecatelja pretresaju po pet aktualnih tema, a o svakoj od njih mogu govoriti po minutu, koliko je vremensko ograničenje i za repliku. Najboljeg govornika svojim glasovima odabire publika.

- Obećajemo dobru zabavu, a ja se osjećam poput fenomenalnog Marina Čilića koji je nakon pobjede kazao kako je zahvalan Goranu Ivaniševiću jer ga je on naučio da uživa u onom što voli. Tu smo Marin i ja isti, jer i ja sada uživam radeći ono što stvarno volim - kaže Ogresta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:23