A KLEO SE DA ĆE BITI VJEČNI NEŽENJA

ZLOČESTI DEČKO IZ GOONIESA IZBEZUMIO SE ZBOG TRUMPA 'Izbacio me iz takta, zbog njega sam se morao zaručiti'

 REUTERS

Na proslavi četvrte godišnjice veze u Palm Springsu u Kaliforniji Corey Feldman namjeravao je kleknuti ispred Courtney Anne i pitati je hoće li se udati za njega, ali uhvatila ga je panika pa se u zadnji čas predomislio.

Umjesto klasične prosidbe, junak kultnog američkog filma 'Goonies' kanadskoj manekenki uručio je papirić s pitanjem.

'Dao sam si truda pa sam nacrtao i dva prozorčića, jedan za pozitivan, drugi za negativan odgovor. Ona je samo trebala staviti križić u onaj za koji se odlučila. Naravno da je u paketu bio i prsten, a Courtney se rasplakala od sreće kad ga je vidjela', rekao je 45-godišnji glumac.

Feldman, koji je u legendarnoj američkoj pustolovnoj komediji iz 1985. godine utjelovio Clarka 'Moutha' Devereauxa, donedavno je govorio kako će zauvijek biti neženja jer ne vjeruje u instituciju braka.

'Kleo sam se da nikada neću pred oltar, ali novi predsjednik Donald Trump i njegovi imigracijski zakoni izbacili su me iz takta. Užasava me pomisao da bi takav klaun mogao deportirati ljubav mog života u Kanadu. Brak je bio logičan korak za spas naše veze', objasnio je Corey.

Glumac i 18 godina mlađa manekenka taje datum vjenčanja jer zavjete žele razmijeniti u krugu obitelji, a poslije će organizirati veliko slavlje za prijatelje i javnost.

Feldman iz braka s kolegicom Susie Sprague ima 12-godišnjeg sina Zena, a o djeci s budućom suprugom još ne razmišlja.

'Courtney je mlada i fokusirana na karijeru, a besprijekorno tijelo treba joj u manekenstvu. Trudnoća bi sad sve to samo pokvarila. Bit će vremena za obitelj', zaključio je Corey.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:23