SMJENA U TRNSKOM

Danijel Jusup novi trener KK Zagreb

Zadar, 210110.Dvorana Kresimira Cosica.Konferencija za medije na kojoj je direktor kluba Zdenko Micic predstavio novog trenera Danijela Jusupa.Na slici: Danijel Jusup.Foto: Vladimir Ivanov / CROPIX
 Vladimir Ivanov / CROPIX

Košarkaški klub Zagreb protekle je sezone promjenio tri trenera, posljednji je bio Dražen Brajković koji je odradio natjecanje u domaćoj ligi. No, tada je u igri bio i Danijel Jusup, ali se dio uprave Mrava tada odlučio za Brajkovića.

Nažalost, Zagrebaši nisu uspjeli ostvariti cilj, a to je bio ulazak u doigravanje domaćeg prvenstva i samim time osiguravanje kontinuiteta igranja u regionalnoj ligi. Problemi Mrava odavno su poznati, u prilično su velikim financijskim dubiozama te sa osjetno devastiranim igračkim kadrom.

Ali, izgleda da su se stvari počele pomicati sa mrtve točke jer su krenuli u rekonstrukciju. Najprije su izabrali trenera, potpisali sa Danijelom Jusupom jednogodišnji ugovor. Prema nekim informacijama njegov bi prvi pomoćnik trebao biti bivši igrač Zagreba Gordan Zadravec, te prema istim informacijama voditelj omladinskog pogona ponovno bi postao Andrej Tesla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 00:03