PRIOPĆENJE CIBONE

'Jasmin Repeša neće biti novi trener'

Katowice, 190909.Dvorana Sport Arena Spodek.Europsko prvenstvo u kosarci u Poljskoj, razigravanje izmedju Rusije i Hrvatske za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Turskoj slijedece godine.Na slici: Jasmin Repesa.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX

Iz Cibone su medijima poslali priopćenje vezanu uz napise kako će Jasmin Repeša preuzeti vođenje prve momčadi. Nakon odlaska Joke Vrankovića bivši Repeša se najčešće spominjao kao novi trener kluba iz Savske. No, u četvrtak ujutro iz Cibone je 'iscurilo' priopćenje koje to demantira.

Priopćenje za medije KK Cibone.

Uprava KK Cibona ovim putem obavještava javnost, a ponukana posljednjim natpisima u tisku, da dužnost prvog trenera Cibone obnaša Danijel Lutz. Kao dosadašnji pomoćni i sada glavni trener prve momčadi Danijel Lutz zaslužuje puno povjerenje Uprave kluba u daljnjem vođenju momčadi.

Isto tako napominjemo kako izmežu KK Cibona i gospodina Jasmina Repeše postoji suradnja na stručnom planu, a u ovim trenucima svojim savjetima mnogo pomaže upravi i stručnom stožeru. Izmežu KK Cibona i trenera Repeše vođeni su razgovori o eventualnom preuzimanju pozicije glavnog trenera, no u ovom trenutku to nije realnost.

Smatramo bitnim napomenuti da iznosi o eventualnom honoraru trenera Repeše koji se spominju u medijima nisu točni, jer to nije niti bila tema dosadašnjih razgovora.

O svim novitetima vezanim uz KK Cibona javnost će biti pravovremeno obavještena putem Ureda za odnose s javnošću KK Cibona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 22:19