IZ ZADRA U HOUSTON?

Marko Ramljak ide na NBA draft: 'Žele me Rocketsi'

Uopćeno gledano, velika je stvar i za Zadar što je Ramljakova prijava otišla. Imali smo informacije da se nekoliko NBA klubova zanima za Marka - rekao je menadžer Dujmović
 Jure Mišković/CROPIX

Utakmicu u Trnskom, u pobjedi Zadra nad Zagrebom, Marko Ramljak odigrao je na visokoj razini. Kako se obično voli reći, bio je lokomotiva, zabijao, skakao...

- Išlo mi je, takva večer. No, da nije bilo suigrača, opet ne bi bilo ništa. Dobili smo, došli korak do trećeg mjesta, pobjegli Jollyju na dvije utakmice - kaže Marko.

U posljednjem dijelu sezone Ramljak je Nazorov bitan čovjek. Već je dosta u Zadru, mijenjali su se i treneri, ali je tek kod Nazora ovaj Posušak zaigrao kako se očekivalo.

- Prilagodba traži vrijeme. Istina, u nekim prethodnim sezonama i nisam imao prilika, ali ukupno sam bio strpljiv. Radio i čekao priliku. Meni je bilo najbitnije da mi se cijelo vrijeme vjerovalo i radilo sa mnom.

Široj javnosti nije izmaknuo podatak da je i Ramljak prijavljen na draft s Darijom Šarićem, jedina dvojica Hrvata.

- Ha, o tom bi vam bolje znao reći moj zastupnik Pero Dujmović. Ono što ja mogu reći jest da je to zanimljivo.

I?

- I to je to, radije pitajte Peru...

Dujmović, pak, kaže:

- Uopćeno gledano, velika je stvar i za Zadar što je Ramljakova prijava otišla. Imali smo informacije da se nekoliko NBA klubova zanima za Marka, pa smo odlučili poslati prijavu i ona je zaprimljena.

Koji su klubovi bili zainteresirani?

- Najviše Houston.

U međuvremenu, Ramo, kako ga zovu u Zadru, i suigrači trebaju odraditi Ligu za prvaka, doigravanje...

- Još malo pa ćemo ostvariti primarni cilj, plasman u ABA ligu, a za doigravanje ćemo vidjeti. Ima dosta toga, nastojat ćemo napraviti što više.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 17:32