ĆUDLJIVI VUKOVI

U subotu odlično, katastrofa u srijedu

Nakon rekordnog poraza od Montepaschija, uvjerljiva pobjeda protiv Heliosa
Zagreb, 241009.Dvorana Drazen Petrovic.Kosarkaska utakmica NLB lige.Cibona - Helios.Na slici: Marin Rozic u akciji.Foto: Goran Mehkek / CROPIX
 Goran Mehkek / CROPIX

ZAGREB - Marin Rozić počeo je šestu sezonu u Ciboninu dresu, sa statusom starosjedioca dobio je i kapetansku vrpcu, ali koliko ga pamćenje služi, ne može se sjetiti većih amplituda u predstavama cibosa.

- Nevjerojatno mi je da dvije subote zaredom igramo odlično, a u srijedu katastrofalno. Ja sam uvjeren da smo protiv Siene samo imali loš dan, da se poklopilo puno negativnih stvari. Siena je kvalitetnija momčad od nas, ali ne 45 poena bolja - tvrdi Rozić koji je protiv Heliosa (98-66) bio najbolji strijelac (18 poena) i asistent (6) momčadi.

Prst kritike nakon Siene bio je posebno uperen prema američkim pojačanjima, Gordonu i Gravesu.

Rano je za konačnu ocjenu

- Još je rano za konačnu ocjenu, bilo bi loše gledati ih kroz prizmu Andersona koji je bio ekstraklasa. Mislim da su Gordon i Graves dobri igrači.

Kod navijača sada postoji bojazan da bi se Ciboni u četvrtak u Barceloni mogla ponoviti rezultatska katastrofa.

- To je teško gostovanje i nije problem ako izgubimo. Samo je način na koji se gubi problematičan. Ne smije nam se ponoviti da onako izgubimo glavu, kao što je to bio slučaj u 2. poluvremenu protiv Siene.

Dugo slušamo obećanja

Bilo je onih koji su pad protiv Siene povezali s prazninom na računima. Neki igrači čekaju već pola godine na obećani novac, zaposlenici u klubu dva mjeseca nisu primili plaću.

- Već dugo slušamo obećanja, novo je da će dio dugovanja biti podmiren u ovom tjednu. Nisam primijetio da je to utjecalo na angažman igrača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 21:45