NESRETNI NEW YORK

VIDEO Oklahomi i Durantu triler u Madison Square Gardenu, Denver iznenadio Clipperse

Košarkaši Oklahoma City Thundera pobijedili su u dramatičnom dvoboju igranom u Madison Square Gardenu pred 19.000 gledatelja New York Knickse 95:94 ostvarivši šestu pobjedu u posljednjih sedam susreta. U drugom dvoboju večeri Denver je porazio LA Clipperse 107:92.

Junak utakmice u Madisonu bio je Kevin Durant postigavši 34 koša, pri čemu posljednjih šest za Oklahomu. Durant je dodao i osam skokova, te sedam asistencija. Russell Westbrook je ubacio 21, a Kevin Martin 16 koševa. Kod domaćina najefikasniji su J.R. Smith sa 36 koševa, te Raymond Felton i Amar'e Stoudemire sa po 16 koševa.

- Bila je ovo sjajna utakmica, velika borba dvije odlične momčadi. Nažalost, ovoga puta slavili su gosti, kazao je Stoudemire.

U drugom dvoboju večeri Denver je u svom Pepsi Centru porazio Los Angeles Clipperse 107:92 ostvarivši 12. uzastopnu domaću pobjedu. U redovima Nuggetsa čak sedam igrača je ubacilo dvoznamenkasti broj koševa, najviše Ty Lawson (21) i Danilo Gallinari (20). Kod gostiju najefikasniji su bili Matt Barnes sa 19 i Blake Griffin sa 17 koševa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 09:10