KRASIMIR BALAKOV

'Anas? Pokazao je koliko vrijedi!'

'Žao mi je samo zbog navijača koji su došli u velikom broju što smo im priuštili ovakav rezultat, ali mi ćemo njima sigurno do kraja sezone priuštiti više zadovoljstva'
 Srećko Niketić/CROPIX

Krasimir Balakov nije skrivao zadovoljstvo učinkom svoje momčadi.

- Odigrali smo i taktički i ofenzivno dobru utakmicu. Imali smo sreće da smo postigli prilično rano i gol, što nam je pojačalo samopouzdanje i olakšalo kontrolu utakmice. U prvom dijelu imali smo određeni pad koncentracije u njegovom drugom dijelu, ali smo tada imali u dva navrata sreću što domaćini nisu realizirali šanse. Na to sam skrenuo pažnju momčadi u svlačionici, ne može se dogoditi da prepustimo protivniku inicijativu. U nastavku smo se po tom pitanju popravili, momčad je pokazala kvalitetu i karakter.

Naravno, nakon dva pogotka, pogođene stative i razigranosti, Anas Sharbini bio je tema pitanja za Balakova.

- Anas je odigrao dobro, nije bio slobodan igrač nego je imao zaduženja koja je obavljao, kvalitetno je radio tijekom svih 90 minuta. Često ste ga prozivali da u dvije godine nije ništa učinio otkako je u Hajduku, a evo u ovoj večeri je pokazao kakve kvalitete ima.

Igor Pamić bio je deprimiran rezultatom.

- Čim izgubimo 0:3 sigurno da nije dobro. Jako mi je žao da smo uplašeno ušli u utakmicu, pogotovo u prvih deset minuta. Radili smo doista početničke taktičke greške, to je pojačalo našu nervozu, a usljed toga smo izgledali nepovezano. Žao mi je samo zbog navijača koji su došli u velikom broju što smo im priuštili ovakav rezultat, ali mi ćemo njima sigurno do kraja sezone priuštiti više zadovoljstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 09:32