ŠIBENČANI PRIJETE

Blažević: Uzet ćemo Hajduku trofej za Kup

I dok su domaćini presretni golom u završnici, Šibenčani prijete u uzvratu
Split, 210410.Stadion Poljud.?Prva finalna nogometna utakmica Hrvatskog kupa izmedju Hajduka i Sibenika.Na fotografiji: Goran Blazevic brani jedanaesterac Senijadu Ibricicu.Foto: Paun Paunovic / CROPIX
 Paun Paunovic / CROPIX

SPLIT - Bio sam vrlo nesretan zbog promašenog jedanaesterca - priznao je nakon utakmice Senijad Ibričić. - Ovo nam je važna pobjeda. Sad je pritisak na njima, oni će morati napasti. Sigurno će biti uzbudljiva utakmica.

PRAZNIČKA ATMOSFERA NA TRIBINAMA POLJUDA

Ermin Zec napravio je veliki posao na Poljudu. Izborio je jedanaesterac i pretvorio ga u pogodak. Na njegovu i nesreću Šibenčana taj pogodak nije bio dovoljan.

- Razočarani smo jer smo igrali vrlo dobro. Sad nam ostaje da u uzvratu napadnemo Hajduk. Na Šubićevcu ćemo imati jaku podršku naših navijača. Moramo biti strpljivi, disciplinirani kao i u ovoj utakmici, a onda vjerujem da možemo osvojiti Kup - optmistično kaže Zec.

Napadač Šibenčana često je bio na meti Hajduka. U nekoliko prilika govorilo se o njegovom dolasku na Poljud. - Ne bih o toj temi. Možemo razgovarati kad završi sezona.

Da nije Ibričić postigao gol junak bi bio Goran Blažević.

- Već je postalo frustrirajuće to što primamo pogotke u posljednjim minutama. Hajduk je imao više sreće. Pokazali smo da se možemo s njima nositi.

Blažević je doživio lijepu satisfakciju protiv Hajduka u kojem je ponikao.

- Drago mi je da sam obranio jedanaesterac na Poljudu, ali satisfakciju ću doživjet ako s malim Šibenikom odnesem trofej velikom Hajduku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 20:39