OBRAĆANJE TRENERA

BRANKO IVANKOVIĆ NA PREDSTAVLJANJU U MAKSIMIRU 'Imam jedan cilj - prezimiti u Europi!'

'Moje ambicije oduvijek su se podudarale s Dinamovim. Vratio sam se jer želim da zajedno napravimo što bolje rezultate. U Maksimiru postoje svi preduvjeti za to'
 Zeljko Hajdinjak / Cropix

Branko Ivanković točno u podne predstavljen je u Plavom salonu maksimirskog stadiona. Novog trenera Dinama u ponedjeljak navečer Izvršni odbor kluba izabrao je da nakon Krune Jurčića vodi Modre. Ivanković će tako po treći put u karijeri sjesti na klupu maksimirskog kluba:

- Čim sam doznao da se vraćam u Dinamo postavio sam si jedan cilj - prezimiti u Europi, rekao je u uvodu Ivanković te nastavio:

- Ne moram pričati o ljubavi i prijateljstvu s ljudima iz Dinama. Moje ambicije oduvijek su se podudarale s klupskim. Vratio sam se u Dinamo jer želim da zajedno napravimo što bolje rezultate. U Maksimiru postoje svi preduvjeti za to.Želim se ispričati za jučer, svi su zvali, nisam se mogao javiti zbog pravila koja su dogovorena. Hvala Jurčiću, Mamiću i Krznaru na ovom što si mi ostavili.

Ivanković tvrdi kako dobro poznaje momčad Dinama. Profesor je uvjeren kako je u ruke dobio vrhunsku skupinu igrača:

- Usudim se reći da je ovo kvalitetnija ekipa od one moje prije pet godina. Ova momčad ima puno potencijala i ogromnu perspektivu. Izuzetno sam zadovoljan s igračkim kadrom...

Ivanković je o odnosu sa Mamićem kazao:

- Ako sam došao treći puta, podršku imam, Zdravko ima pravo na svoj stav, ja na svoj. Mislim da su hrvatski treneri dobri. Dokazali smo se na velikom tržištu, ne sumnjam u svoje znanje, iskustvo, spreman sam na svaki rizik.

.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 20:57