SVE OČI UPRTE U MATEA

Cassano oduševljen Kovačićem: 'Već nakon prvog treninga bilo mi je jasno da se radi o strašnom igraču'

'Istina, Inter je potrošio mnogo na njegovom transferu, ali je potrošio pametno. On će biti ovdje još godinama. Da, postat će sjajan nogometaš, u to sam 100 posto uvjeren'
 AFP

Mateo Kovačić, mladi 18-godišnji hrvatski nogometaš, debitirao je tijekom nedjelje za svoj novi klub, milanski Inter. Odigrao je drugo poluvrijeme u gostujućem porazu kod Siene (3-1)...

Premda je tek nekoliko dana u Interu već su mnogi suigrači izrazili veliko zadovoljstvo njegovim dolaskom, a posljednji u nizu je bio Antonio Cassano, talijanski reprezentativac i jedan od glavnih igrača sadašnjeg Intera. Za službenu klupsku internet-stranicu Cassano je ustvrdio:

- Vidio sam već na prvom treningu da je iznimno talentiran nogometaš. Uopće ne treba takvog nogometaša mnogo gledati. Ostavio je odličan dojam na mene - rekao je 30-godišnji Cassano i dodao:

- Istina, Inter je potrošio mnogo na njegovom transferu, ali je potrošio pametno. Uopće nema sumnje da će Kovačić postati strašan nogometaš, a postao je i sjajna budućnost ovog kluba. On će biti ovdje još godinama. Da, postat će sjajan nogometaš, u to sam 100 posto uvjeren.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 21:20