ZDRAVLJE JE NAJBITNIJE

Delač mora mirovati još desetak dana

'Teško mi je gledati suigrače s tribine, posebno onda kada smo gubili, ali zdravlje je najvažnije, čak i da ne branim niti na jednoj utakmici ove jeseni'
 Marko Miščević / Cropix

ZAPREŠIĆ - Iako se Matej Delač tijekom prvog tjedna treniranja nakon što je prije 40-ak dana obolio od mononukleoze dobro osjećao, liječnički pregled je pokazao da mladi vratar Intera koji ima predugovor s Chelseajem još neko vrijeme neće na gol.

- Dio nalaza nije bio najbolji i naredili su mi još desetak dana mirovanja. Jedina dozvoljena aktivnost je 15 minuta hodanja svakog dana - rekao nam je Delač koji je subotnju dozu hodanja iskoristio da bi s tribina gledao suigrače kako igraju protiv Rijeke.

- Teško mi je gledati suigrače s tribine, posebno onda kada smo gubili, ali zdravlje je najvažnije, čak i da ne branim niti na jednoj utakmici ove jeseni. U tome me podržavaju i obitelj, i klub, i Chelsea s čijim skautom Sebastianom Arnesenom (sin sportskog direktora Franka, nap. a.) sam u svakodnevnim kontaktima. Srećom za sve nas, Čović me na posljednjim utakmicama dobro zamjenjuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 19:16