BIJEG U DORTMUND

Džeko stiže umjesto Lewandowskog

 ap

U Borussiji Dortmund pripremaju se na gubitak poljskog napadača Roberta Lewandowskog i traže njegovu zamjenu. Daily Mail navodi kako su je pronašli u bosansko-hercegovačkom nogometnom reprezentativcu iz redova Manchester Cityja Edinu Džeki...

Prema medijskim napisima Lewandwski je na izlaznim vratima aktualnog njemačkog prvaka, a kao favoriti za njegovo dovođenje spominju se Bayern i Manchester United.

Ukoliko se transfer realizira, to bi značilo da će Borussia ostati bez najboljeg strijelca, te bi morali posegnuti na tržište. Džeko s druge strane nije zadovoljan statusom u redovima Cityja gdje ima status "super zamjene", a kako se klub priprema na nadolazeći financijski fair-play, mogli bi se odlučiti žrtvovati igrača kojeg su 2011. godine doveli iz Wolfsburga za 27 milijuna funti.

Problem bi za Borussiju mogla predstavljati cijena od otprilike 25 milijuna funti za Džekin transfer, budući da će oni teško ponuditi preko 15 milijuna. Inače, Džeko je ugovorno za "građane" vezan do ljeta 2015. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 12:59