PONOVNO ZARUŽIO

EKSKLUZIVNE FOTKE Sammir nakon noćnog provoda završio na triježnjenju! Vozio je Land Rover sa 2,13 promila!

Odveden je na otrežnjenje u Jedinicu za zadržavanje i prepratu, a jutros je uz prekršajnu prijavu prepraćen prekršajnom sucu, gdje naša ingerencija prestaje - službeno je izvijestio Zlatko Antić iz Policijske uprave zagrebačke
 Davor Pongračić / Cropix

Dinamova desetka ispisala je novu stranicu svoga životnog CV-ja, svoje autobiografije koja bi mogla ponijeti naslov “znali su ga svi birtaši, tražio je spas u čaši”. Brazilac Sammir, neokrunjeni kralj noćnog života metropole nije se pojavio na treningu u četvrtak.

Nije bio ni na Bukovcu malo kasnije gdje su njegovi suigrači odigrali tekmu s klincima iz lokalne škole. Kapetana nije bilo jer je svoju avanturu u noći sa srijede na četvrtak završio sa 2,13 promila u krvi i besplatnim noćenjem u dežurnom odjelu prekršajnog suda u Zagrebu na zagrebačkim Oranicama. Uhvatili ga prometni policajci, a nakon puhanja ga odveli da se otrijezni.

Filho je ponovno zeznuo stvar. Po četvrti puta u ovoj sezoni uhvaćen je s prstima u pekmezu. Počelo je provodom na Jarunu u društvu suigrača Ibaneza, Calella i Cufrea. Potom je Brazilac izbjegao terapiju kod liječnika zbog pijanstva, da bi nekoliko dana kasnije bio viđen kako s Jefthonom i ekipom iz Kranjčevićeve ulice kako lagano “đuska” na Jarunu, unatoč ozlijeđenoj Ahilovoj tetivi zbog koje je propustio pripreme i početak sezone.

U Policijskoj upravi zagrebačkoj su imali izvješće noćne patrole.

- Hrvatsko-brazilski državljanin (24) zatečen je noćas oko 3 sata na Savskoj cesti za upravljačem Land Rovera zagrebačkih oznaka. Alkotestom je utvrđeno da u krvi ima 2,13 promila. Odveden je na otrežnjenje u Jedinicu za zadržavanje i prepratu, a jutros je uz prekršajnu prijavu prepraćen prekršajnom sucu, gdje naša ingerencija prestaje - službeno je izvijestio Zlatko Antić iz Policijske uprave zagrebačke.

Zakon o sigurnosti cestovnog prometa predviđa novčanu kaznu od najmanje 3000 kuna ako vozač u organizmu ima alkohola iznad 1,50 promila, uz obveznu mjeru zabrane upravljanja u trajanju od šest mjeseci, a izriče se i pet negativnih bodova.

Svi Sammirovi disciplinski prekršaji ove sezone:

studeni 2010.

Zbog nedozvoljenog izlaska s južnoameričkim kolegama Ibańezom, Calellom i Cufreom, kažnjen je s deset tisuća eura.

veljača 2011.

Sammir je propustio jutarnju terapiju ozlijeđene Ahilove tetive. Kao razlog je naveo trbušnu virozu, a Vahid Halilhodžić je kazao da je “obolio u kafani” s obzirom da je procurilo kako je “zaružio” cijelu noć. Kazna javno nije obznanjena, nagađalo se o 20 tisuća eura.

veljača 2011.

U istom je mjesecu, nakon druge Vahine kazne, Sammir ponovno fotografiran u jednom zagrebačkom klubu koji je napustio oko 2 sata iza ponoći.

Priopćenje za javnost GNK Dinamo: Bit će kažnjen i nastavlja trenirati



Igrač Dinama Jorge Sammir Cruz Campos počinio prekršaj klupske discipline, nakon čega je prijavljen i Upravi GNK Dinamo. Sammiru će Uprava Dinama u skladu s klupskim pravilnikom odrediti odgovarajuću novčanu sankciju, a Dinamov Brazilac nastavlja raditi i trenirati po već isplaniranom ritmu zajedno s ostatkom momčadi Dinama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:20