STANJE I DALJE OZBILJNO

Fabrice Muamba samostalno jeo i gledao televiziju

Englez je to sve uspio u manje od 10 dana otkako je u utakmici FA Cupa protiv Tottenhama doživio srčani udar, te mu je srce stalo na nevjerojatnih 78 minuta
 AFP

Engleski nogometaš Boltona Fabrice Muamba nastavlja sa svojim čudesnim oporavkom nakon pretrpljenog srčanog udara. Počeo je jesti hranu samostalno i nakratko je izašao iz kreveta. U zajedničkom priopćenju za javnost Boltona i londonske bolnice Chest stoji da Muamba ostaje na odijelu intenzivne njege, te da je njegovo stanje i dalje ozbiljno, ali stabilno.

"Muamba je uspio nakratko sjediti izvan svog kreveta, gledati televiziju i jesti samostalno preko vikenda", stoji između ostalog u priopćenju.

Englez je to sve uspio u manje od 10 dana otkako je u utakmici FA Cupa protiv Tottenhama doživio srčani udar, te mu je srce stalo na nevjerojatnih 78 minuta prije negoli je ponovno prokucalo nakon 15 primljenih elektrošokova.

Prekinuta utakmica četvrtfinala (1-1) odigrat će se u utorak ispočetka, a igrači Boltona će neposredno prije susreta posjetiti Muambu u bolnici što će kod njih zasigurno izazvati velike emocije u borbi za polufinale najstarijeg klupskog nogometnog natjecanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 01:48