EVRA OTKRIO

'Ferguson će nas sve potjerati ako ne osvojimo naslov'

Proteklog je vikenda pobjedom u gradskom derbiju 3-2 Manchester United pobjegao Manchester Cityju na šest bodova prednosti. Francuski branič Uniteda Patrice Evra smiruje euforiju, te podsjeća na ono što se dogodilo prošle sezone...

"Crveni vragovi" su u nedjelju na Etihadu slavili s 3-2 pogotkom Robina van Persieja u drugoj minuti sudačkog dodatka, čime su napravili značajniju razliku na ljestvici u odnosu na aktualnog prvaka Premierlige. Evra, ipak, spušta loptu na zemlju, te podsjeća na situaciju iz prošle sezone kada je United u posljednjih šest kola prosuo velikih osam bodova prednosti i izgubio naslov.

- Mislim da će nas Ferguson sve potjerati iz kluba ako ponovno ispustimo naslov ove sezone - rekao je Evra nakon čega su se novinari krenuli smijati.

- Ozbiljan sam! Nije smiješno. Sjećam se prošle sezone kada smo prokockali osam bodova prednosti. Vjerujte, nije nam bilo smiješno u svlačionici s Fergusonom - otkrio je lijevi bek Uniteda, te se još jednom osvrnuo na pobjedu u gradskom derbiju.

- Bilo je jako bitno pobijediti. Možda i ključno za cijelu sezonu. Slomili smo City na Etihadu i to je za njih veliki udarac na psihu - zaključio je Evra.

United narednog vikenda dočekuje 18-plasirani Sunderland, dok City u sklopu 17. kola gostuje kod Newcastlea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 07:38