TRENER SVIH TRENERA

FOTO: ĆIRO STIGAO U SOLIN 'Moram još pogledati uvjete rada, ali 70 posto da ću biti novi trener'

Predsjednik kluba je kazao da je Izvršni odbor dao zeleno svjetlo za angažiranje trenera svih trenera

Ćiro je stigao u Solin! Nešto iza 16 sati, s desetak minuta zakašnjenja u Zračnu luku u Resnik sletio je zrakoplov Croatia Airlinesa iz Zagreba s posebnim putnikom, 'trenerom svih trenera'. Čim su ljudi koji su se u tom trenutku našli u Zračnoj luci, zbog vlastitog leta, ili dočekujući nekog, ugledali Ćiru nastao je pozitivan šok.

- Evo Ćire! Evo ga, ozbiljno - govorilo se, kao da ni sami nisu vjerovali u ono što se proteklih dana pisalo u medijima. Proradile su i kamere na mobitelima, ništa nas ne smije iznenaditi.

Stizao je istovremeno i napadač Hajduka Giorgi Iluridze, ali pored Ćire nije imao izgleda. A čim je stigao Ćiro uslijedio je njegov trade mark, osmijeh od uha do uha. A s Ćirom i malo sunca u dotad tmurnom danu u okolici Splita.

- Hvala ti, sine! Ovdje sam jako sretan. Svi žele, i ja i moja žena, sin, svi da ostanem, ali ne idem grlom u jagode - rekao je Ćiro.

Nakon razgovora u hotelu President nije objavljena odluka o Ćirinom preuzimanju kluba s Jadra.

- Imao sam veliko zadovoljstvo razgovarati s ovim čestitim ljudima koji su mi savršeno iskreno iznijeli probleme kluba koji čekaju bilo kojeg trenera. Ostaje uvijek isti problem, problem terena. Ovo mladosti trebaš objasnit, demonstrirat i repetirat, ako nemaš na čemu, ako je teren hendikepiran, ako nemaš infrastrukturu trener ne može odraditi svoj posao. I zato ću sve sutra detaljno pregledati i nakon toga ćemo se ponovno naći - istaknuo je Blažević kako će prije konačne odluke danas pregledati teren i ostalu infrastrukturu.

Na na upit koliko je blizu u postocima da preuzme Solin ispalio je kao iz puške.

- 70 posto! - odgovorio je Ćiro.

Predsjednik Solina Joško Delale istaknuo je kako će biti pojačanja igračkog kadra.

- S gospodinom Blaževićem smo se neke stvari načelno dogovorili. Ostaje dogovor da se sutra nađemo da pregledamo stanje igrališta. Iz Malezije nam se vratio naš bivši napadač Alen Guć, željeli bismo opet na posudbu vratiti iz Hajduka Mira Kovačića, razgovarat ćemo i sa Splitom... - najavio je Delale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 12:06