HAJDUKOVCI U OSIJEKU

GRUZIJSKA DESETKA RAZVESELILA TUDORA 'Svaka čast Jensu Anderssonu, Iluridze je pravo pjačanje'

U zadnjih sedam gostovanja kada je Igor Pristovnik sudio Hajduku Bijeli su osvojili samo jedan bod. Ipak, trener Hajduka se ne želi zamarati tim podatkom
 hajduk.hr

Gostovanje u Osijeku izuzetno je bitna utakmica za Hajduk , sutra navečer će Splićani na Gradskom vrtu pokušati doći do rezultata kojim bi ostali blizu Dinama uoči najvećeg derbija koji je na rasporedu u sljedećem kolu.

- Na bod smo od Dinama i želimo derbi dočekati blizu Modrih. U Osijeku je uvijek nezgodno igrati, gostovanje koje je teško kao i sva ostala u Ligi 10. Govorio sam prije da je format natjecanja dobar, svako kolo nudi nekakav derbi, utakmice su kvalitetne i zanimljive. Mi dolazimo nakon dobre predstave protiv Lokomotive, želimo opet odigrati dobro i osvojiti tri boda - rekao je trener Igor Tudor u Vinkovcima, gdje se Hajduk pripremao za večerašnju utakmicu.

Zbog žutih kartona ne može računati na Marija Maloču i Avdiju Vršajevića, kapetana će zamijeniti Jonjić, Tudor još nije odlučio koga će postaviti na desni bok.

- Imamo neke ideje, naći ćemo zamjene za njih dvojicu iako je jasno da su zbog mnogo toga važni za našu momčad. Šteta što nema Mikanovića i Nižića, dobro bi nam došli, ali snaći ćemo se. Igrači su svjesni važnosti utakmice, ne vjerujem da će podcijeniti Osijek bez obzira na to što oni imaju manje bodova od nas. Znamo da ako nismo na svojih 100 posto, možemo imati problema, igrači su dosada uložili puno želje i truda i to je razlog što smo uzeli ovoliko bodova - nastavio je trener Bijelih priču o večerašnjoj utakmici.

Upoznat je Tudor s podatkom da Hajduk rijetko osvaja kada mu pravdu dijeli Igor Pristovnik, u zadnjih sedam gostovanja kada je on sudio Bijeli su osvojili samo jedan bod.

- Ne bavim se sucima, čuo sam za ovaj podatak, ali uvjeren sam da će večeras suđenje biti pravo, uvjeren sam da sudac neće biti taj koji će utjecati na rezultat - zaključio je Hajdukov trener.

Vijest da je posao s Iluridzeom uspješno okončan razveselila je hajdukovce u njihovoj bazi u Vinkovcima, trener Igor Tudor dočekao je igrača kojeg je htio.

- Svaki trener u bilo kojem timskom sportu želi pojačanja, i Ancelotti trenira Real Madrid pa želi pojačanja. Kako ne bih bio zadovoljan, to je pravi potez sportskog direktora Jensa Anderssona, pravo pojačanje za nas. Uvjeren sam da će vrlo brzo steći simpatije publike i imati priliku zaigrati. Kada se pročulo da je naš igrač, svi su se momci razveselili, željno ga dočekuju jer su ga upoznali u našim utakmicama - rekao je Tudor o najnovijem pojačanju Bijelih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 05:03